Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

GNTM: Η πρώτη αποχώρηση, η καλύτερη φωτογραφία & τα κλάματα (Φωτό & Βίντεο)

Η Χρύσα Καβράκη η πρώτη που αποχώρησε από το παιχνίδι

 

Μετά από τη γυμνή φωτογράφιση που σόκαρε τους 10 παίκτες και τις 10 παίκτριες του διαγωνισμού, ήρθε η στιγμή για την πρώτη αποχώρηση στο GNTM 3.

Η ιδιαίτερη και συναρπαστική διπλή φωτογράφηση για την καμπάνια «Είμαι εδώ για να μείνω» αποκάλυψε πολλά για τα φιλόδοξα μοντέλα καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, όλοι φάνηκαν πως είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι.

 

Έτσι, στο επεισόδιο της Τρίτης, τα δέκα αγόρια και τα δέκα κορίτσια βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι στους 4 κριτές.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες είδαν τις φωτογραφίες τους και άκουσαν τα σχόλια των Βίκυ Καγιά, Άγγελου Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλού, παίρνοντας μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει.

 

Λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση, η Βίκυ Καγιά στάθηκε μπροστά από τους 20 διαγωνιζόμενους και με ένα χαμόγελο ανακοίνωσε το όνομα του διαγωνιζόμενου, ο οποίος είχε την καλύτερη φωτογραφία.

 

Ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο ήταν τα δύο άτομα που πήγαν μπροστά, ωστόσο, ο Αιμιλιάνο ήταν εκείνος που είχε το καλύτερο φωτογραφικό "κλικ".

Από την άλλη, Χρύσα, Κωνσταντίνος και Αλεξάνδρα ήταν οι τρεις παίκτες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο "κλικ" στην πρώτη απαιτητική δοκιμασία του διαγωνισμού.

 

Η Χρύσα ήταν η κοπέλα που δεν πήρε φωτογραφία, καθώς δεν τα πήγε και τόσο καλά, κάτι που έγινε αντιληπτό και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

 

Τα κλάματα δεν έλειψαν από το πλατό, αφού η νεαρή παίκτρια από τα Χανιά ένιωσε πως απογοήτευσε η ίδια τον εαυτό της.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ