Πως οι "Αταίριαστοι" Γιάννης Ντσούνος & Χρήστος Κούτρας έγιναν "άρχοντες" της πρωινής ζώνης: Τα ατού & η γοητεία των δημοσιογράφων (φωτό- βίντεο)

Η μεγάλη επιτυχία των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΪ... 

Οι "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ έχουν καταφέρει φέτος κάτι μοναδικό: Καταφέρνουν να επικρατήσουν σε μια τηλεοπτική ζώνη, που θεωρείται, παραδοσιακά, "ψυχαγωγική".

 

 

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, μαζί με τους συνεργάτες τους, βρίσκονται στον "αέρα" του ΣΚΑΪ, καθημερινά από τις 10 μέχρι τις 11.30 και μας ενημερώνουν για τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις με ειδήσεις για αθλητισμό, υγεία και τεχνολογία.

Με το χιούμορ και την ιδιαίτερη σχέση τους οι δύο δημοσιογράφοι κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης, απέναντι στις ψυχαγωγικές εκπομπές των άλλων καναλιών που προβάλλονται την ίδια ώρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μετανοείτε ?☃️? Ερχόμαστε #atairiastoi #tv #summer #klainmain

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως και χθες, οι ενημερωτικοί "Αταίριαστοι" τερμάτισαν πρώτοι στην τηλεθέαση, τόσο στο γενικό, όσο και στο νεανικό κοινό ανάμεσα σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές- κάτι που συμβαίνει σχεδόν καθημερινά φέτος.

 

 

Συγκεκριμένα, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε, χθες, στο δυναμικό κοινό, μέσο όρο 15,5%, με την εκπομπή του Star "Στη φωλιά των Κου Κου" να ακολουθεί με 14,3%, το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 να σημειώνει 13%, την εκπομπή "Ώρα για μελέτη" του Alpha να κάνει 12,8%, το "Ευτυχείτε" του Open να συγκεντρώνει 9,3% και το "Πάμε Δανάη" του Mega να τερματίζει στην τελευταία θέση με 7,4%.

Στο γενικό σύνολο, οι "Αταίριαστοι" είχαν ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από τους "αντιπάλους" τους, με μέσο όρο 25,3%. Ακολούθησαν οι εκπομπές: "Ευτυχείτε" του Open με 11,8%, "Το Πρωινό" του ANT1 με 11,5%, "Ώρα για Μελέτη" του Alpha με 11,5%, "Στη φωλιά των Κου Κου" του Star με 11,3% και "Πάμε Δανάη" του Mega με 6,3%.

Who is who

Ο Χρήστος Κούτρας γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1973 και σπούδασε δημοσιογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

 

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του, όταν απολύθηκε από τον στρατό έπιασε δουλειά στην Αρκαδική τηλεόραση, ενώ λίγα χρόνια μετά μετακόμισε στην Αθήνα, όπου ζει εδώ και 25 περίπου χρόνια. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

 

Είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο, Λυδία Αδαμοπούλου και έχουν δύο παιδιά, τον Ορέστη και τη Μελίνα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

 

Έχει δουλέψει στην Αρκαδική Τηλεόραση, στον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ και τα τελευταία 13 χρόνια στον ΣΚΑΪ, με πολλές δημοσιογραφικές αποστολές σε όλους τους τομείς του ρεπορτάζ, ενώ έχει συνεργαστεί με περιοδικά, εφημερίδες και δημοσιογραφικά sites.

Ο Γιάννης Ντσούνος είναι δημοσιογράφος σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, στο ελεύθερο ρεπορτάζ, στις καταγγελίες, στο πολεμικό και την τελευταία δεκαετία στο πολιτικό ρεπορτάζ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών, δύο αγοριών και ενός κοριτσιού.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έλα ντεεε https://youtu.be/RqcjBLMaWCg #atairiastoi #gntsounos

A post shared by Chris Koutras ??? (@chris.koutras) on

 

Για έβδομη συνεχή σεζόν μαζί, οι "Αταίριαστοι" είναι μάλλον απολύτως... ταιριαστοί τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους τηλεθεατές, γεγονός που εξηγεί την τόσο καλή πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ