Good news: Υπάρχει Θεός: 89χρονος ντελιβεράς πήρε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων - Το Tik Tok του άλλαξε την ζωή (βίντεο)

Ο 89χρονος εργάζεται ως ντελιβεράς καθώς η κοινωνική ασφάλιση δεν κάλυπτε τους λογαριασμούς του...

 

H ζωή ενός 89χρονου ντελιβερά άλλαξε εντελώς μέσα από την πασίγνωστη εφαρμογή  του TikTok.

Ο Ντέρλιν Νιούι, που εργάζεται για το κατάστημα Papa John’s Pizza στην πόλη Ρόι, συγκίνησε πολλούς οπαδούς του Tik Tok. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι της πόλης ηχογραφούσε τις φιλικές τους συζητήσεις κάθε φορά που τους πήγαινε μια πίτσα στο σπίτι. Μάλιστα, το ζευγάρι λάτρεψε από την αρχή τη φράση «Γεια σας, μήπως θέλετε πίτσα;» και κάθε φορά που έκαναν παραγγελία ζητούσαν να τους την παραδώσει ο ηλικιωμένος.

 

 

Τότε πολλοί χρήστες άρχισαν να ρωτούν γιατί ο ηλικιωμένος δούλευε ακόμα. Η οικογένεια συμφώνησε πως δεν θα έπρεπε να εργάζεται τόσο πολύ και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για καλό σκοπό.

Έτσι, η οικογένεια Βάλντεζ ζήτησε από τους οπαδούς τους να κάνουν μια δωρεά για να βοηθήσουν τον Νιούι. Τελικά, ένα συνολικό ποσό 12.069 $ παραδόθηκε στο σπίτι του Newey. Ο Νιούι απάντησε με δάκρυα: «Πώς μπορώ να πω ευχαριστώ; Δεν ξέρω τι να πω."

Συνομιλώντας με την οικογένεια Βαλντεζ είπε ότι δουλεύει 30 ώρες την εβδομάδα καθώς η κοινωνική ασφάλιση δεν κάλυπτε όλους τους λογαριασμούς του ααφέρει το theguardian

«Δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα» είπε ο Κάρλος Βαλντέζ. «Τα χρειαζόταν αυτά. Είμαι τόσο χαρούμενος που τον βοηθήσαμε. Πρέπει να φερόμαστε με καλοσύνη στους ανθρώπους και ο Νιούι έχει κλέψει τις καρδιές μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ