Black Villa: Ένα μαγευτικό, υπερμοντέρνο μαύρο σπίτι στη Νέα Υόρκη - Δείτε φωτό μέσα και έξω - Θα μένατε εδώ, με ποιον;

Aπίστευτη η Βίλα... 

H Black Villa ένα απόλυτα υπερμοντέρνο, οικογενειακό σπίτι σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Reza Mohtashami και βρίσκεται στο Harriman State Park της Νέας Υόρκης.

Η Black Villa New York ονομάστηκε έτσι εξαιτίας του μαύρου χρώματος της.  Ας μάθουμε περισσότερα για αυτήν την απίστευτη δομή.

Με το συνολικό εμβαδόν των 9600 m² στο οποίο η χτισμένη έκταση είναι περίπου 400 m², αυτή η κατοικία είναι ένας από τα ''θαύματα'' στον τομέα της αρχιτεκτονικής.

 

 

 

 

Από εκπληκτικούς εσωτερικούς χώρους έως τολμηρούς εξωτερικούς χώρους, αυτή η βίλα έχει τα πιο αξιόλογα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Ο αρχιτέκτονας που την έφτιαξε είναι αρκετά γνωστός για τα εξαιρετικά κτίρια και τη δομή τους σε όλο τον κόσμο. 

 

 

 

 

 

 

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του σπιτιού είναι το μαύρο χρώμα. Το μεγάλο του σαλόνι θα σας συναρπάσει καθώς στο ταβάνι υπάρχουν τζάμια από τα οποία μπορείτε να δείτε τα αστέρια σε μια βραδιά χαλάρωσης. Από την άλλη το πρωί το φως του ήλιου διεισδύει μέσα στο σπίτι κρατώντας φωτεινό. 

 

 

Φυσικά, τα έπιπλα είναι όλα μαύρα εκτός από το πάτωμα το οποίο αποτελείται από ανοιχτόχρωμο ξύλο, το οποίο σπάει ολόκληρη τη μαύρη ατμόσφαιρα και δίνει επίσης έναν άλλο τόνο σπάζοντας την μονοχρωμία.

Τα υπνοδωμάτιά του είναι επίσης χλιδάτα και σίγουρα ο ύπνος μέσα σε αυτά είναι μια απίστευτη εμπειρία... Εσείς με ποιον θα θέλατε να μείνετε σε αυτό το σπίτι; 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ