Μία σπάνια vintage φωτό από τον γάμο της Diana & του Καρόλου: Η πανέμορφη νύφη, η πεθερά βασίλισσα Ελισάβετ & το παρανυφάκι

Ένα από τα κλικς που δεν έχουμε δει από τον "γάμο του αιώνα"... 

Ήταν 29 Ιουλίου του 1981 όταν η lady Diana Spencer παντρεύτηκε τον διάδοχο του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας, πρίγκιπα Κάρολο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty_Cute_Supreme ? (@royalty_cutesupreme) on

 

Επρόκειτο για έναν γάμο που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως "ο γάμος του αιώνα", τόσο λόγω της λαμπρότητάς του, όσο και λόγω του δράματος που εκτιλύχθηκε τα επόμενα χρόνια με πρωταγωνιστές το νεόνυμφο, τότε ζευγάρι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty_Cute_Supreme ? (@royalty_cutesupreme) on

 

Το εντυπωσιακό νυφικό της Diana, με τα χαρακτηριστικά μανίκια και την μακριά ουρά, θεωρείται πλέον θρυλικό, ενώ μέσα σε αυτά τα σχεδόν 40 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, έχουν κυκλοφορήσει άπειρες φωτογραφίες από την τελετή, αλλά και τα όσα προηγήθηκαν και επακολούθησαν του βασιλικού γάμου. 

 

 

Ωστόσο, μέσα από τον λογαριασμό "The Windsor Family" στο instagram είδαμε αυτή τη σπάνια φωτογραφία από τα παραλειπόμενα του γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???Princess Diana on her wedding day with Queen Elizabeth ?

A post shared by @ thewindsorsfamily on

Σε αυτή τη λήψη, βλέπουμε την πανέμορφη νύφη να σκύβει για να μιλήσει σε ένα από τα παρανυφάκια της, υπό το βλοσυρό βλέμμα της πεθεράς της, βασίλισσας Ελισάβετ

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ