Eνα μικρό λουμπάγκο βρε παιδιά είχα: O Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας που τον κράτησε εκτός tv

Τι ανέφερε για την υγεία του; 

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιαζε δύο ημέρες συνεχόμενα από την ''Φωλιά των Κου Κου'' με πολλούς να αναρωτιούνται τι σου συμβαίνει. 

Η σύζυγος- συμπαρουσιάστρια του, Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε χθες την εκπομπή μόνη της για άλλη μια μέρα ενημερώνοντας τους τηλεθεατές πως ο Κρατερός έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και έστειλε τις ευχές της για γρήγορη ανάρρωση,. 

«Είναι μία ημέρα που δεν είναι πάλι εδώ ο Κρατερός μας», είπε μετά από τις καθιερωμένες καλημέρες. «Θέλω να σας πω ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και τα περαστικά. Νομίζω ότι δεν θέλω να κάνω δηλώσεις γιατί και χθες είπα ότι σήμερα θα ήταν εδώ. Ελπίζουμε να είναι εδώ αύριο, μην ανησυχείτε όλα είναι πολύ καλύτερα και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερα κάνοντας είσοδο σε μια πολύ ωραία εκπομπή.»

Δείτε επίσης:Περαστικά στον Κρατερό Κατσούλη – Για δεύτερη μέρα δεν βρίσκεται στην Φωλιά των Κου Κου – Μόνη παρουσιάζει η Καραβάτου

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Κρατερός Κατσούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του το οποίο τον κρατάει καθηλωμένο στο σπίτι.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα «On Time» ξεκαθάρισε πως δεν είναι κάτι σοβαρό«Είχα ένα μικρό λουμπάγκο. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Θα είμαι κανονικά στην εκπομπή», είπε

Να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή στο πλάι της συζύγου του Κατερίνας Καραβάτου και είναι καλά στην υγεία του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ