H εξομολόγηση της πρώην ερωμένης του Χουάν Κάρλος στο "Paris Match": Το δαχτυλίδι αρραβώνων & η "αμήχανη" συνάντηση με Φελίπε & Λετίσια (φωτό)

Όσα αποκάλυψε η Corinna για την σχέση της με τον Χουάν Κάρλος... 

Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Corinna zu Sayn-Wittgenstein, θεωρείται ύποπτη από τα ισπανικά δικαστήρια, πως βοήθησε τον άλλοτε μονάρχη της χώρας, ο οποίος κατηγορείται για ανάμιξη σε οικονομικά σκάνδαλα και για τον λόγο αυτό έχει αυτοεξοριστεί από την πατρίδα του. 

 

 

Εν μέσω ερευνών, η Corinna μίλησε στο περιοδικό "Paris Match", αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, άγνωστα περιστατικά από τη σχέση της με τον πρώην βασιλιά της Ισπανίας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on

 

Διαβάστε επίσης: Marta Gayá: Η ερωμένη του Χουάν Κάρλος που έμεινε στη σκιά περιμένοντας να γεράσει μαζί του, τον ακολούθησε στην «εξορία» (φωτό)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilta-Sanomat (@iltasanomat) on

 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, μάλιστα, στο τέλος του 2008, ο Χουάν Κάρλος είχε συναντηθεί με τον πατέρα της, ενώ της είχε χαρίσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. 

 

 

«Πράγματι πήγε να τον δει στο Βερολίνο πριν μου δώσει, στις αρχές του 2009, ένα υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων. Το πήρα ως εγγύηση για τη σοβαρότητα της σχέσης μας, αλλά ήξερα ότι αυτή η δέσμευση δεν μπορούσε να υλοποιηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά η 56χρονη σήμερα επιχειρηματίας. 

 

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συνάντησή της με τον γιο του Χουαν Κάρλος, Φελίπε και την σύζυγό του, Λετίσια, εν έτει 2007.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entre Estrellas (@entreestrellascol) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ultima Hora (@uhmallorca) on

 

«Συνάντησα τον Φελίπε το 2007 στη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων από την ισπανική φιλανθρωπική αθλητική οργάνωση "Laureus"» αποκάλυψε, ενώ συμπλήρωσε «Ο Φελίπε έδειχνε αμήχανος, αλλά η Λετίσια ήταν ιδιαίτερα γοητευτική... Ήμουν με τον πεντάχρονο τότε γιο μου κι όταν έφτασε ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος τον έπιασα απ’ το μπράτσο. Δεν προσπαθούσε να κρύψει τίποτε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ