Συγκλονίζει η Shannen Doherty στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου - ''Θα κάνω αποχαιρετιστήρια βίντεο & θα γράψω γράμματα σε φίλους''

Τα λόγια της προκαλούν ρίγη συγκίνησης... 

Η Shannen Doherty διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Από τότε μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες που περνάει. 

Η Brenda του Μπέβερλι Χιλς ζει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της και δεν διστάζει να τις μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους σε όλο τον κόσμο.

Μετά από μια διετή μάχη, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος της ήταν σε ύφεση. Σε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η ίδια λέει: «Σκέφτηκα, "Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;". Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους» αναφέρει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out @elleusa photo by @kurtiswarienko

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been an exhausting week but my bestie (seeing how badly I needed a break) whisked me away to San Francisco for some much needed fun! @chriscortazzo love you.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Στη συνέχεια, τα λόγια της  Shannen Doherty προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης αφού δήλωσε πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή θα αφήσει βίντεο και κάποιες επιστολές σε συγγενείς και φίλους της.  «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to talk all things @thecwriverdale on @thetalkcbs today. Glam @rikucampobeauty @davidgardnerla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ