Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά - 10 Ιδέες για στυλ

Δείτε πως θα φορέσετε μαντήλι στα μαλλιά... 

Επειδή ο χρόνος μας είναι πλέον πολύτιμος και ειδικά κατά το πρωινό ξύπνημα, χρειαζόμαστε μια σειρά από εύκολα, γρήγορα και εντυπωσιακά χτενίσματα για να ανανεώνουμε το look μας.

Αφήστε έξω τις αφέλειές σας, τυλίξτε ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι σας και στη συνέχεια σπρώξτε μέσα στο μαντήλι τα μαλλιά που περισσεύουν στο πίσω μέρος.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (2)

Χρησιμοποιήστε ένα bun donut (δαχτυλίδι για κότσους) μεγάλου μεγέθους, τραβήξτε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή αλογοουρά και τυλίξτε χαλαρά τις άκρες γύρω από το δαχτυλίδι, δημιουργώντας έτσι ένα μεγάλο κότσο μπαλαρίνας.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (3)

Για έναν ατίθασο κότσο, τραβήξτε χαλαρά τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, και όταν τα στερεώσετε, μην τραβήξετε τη θηλιά των μαλλιών εξ ‘ολοκλήρου στην τελευταία στροφή. Στη συνέχεια, τραβήξτε από το μπροστινό μέρος μερικά τσουλούφια που θα πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό σας.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (4)

Αυτός ο πλάγιος κότσος που γίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά, ταιριάζει εξίσου καλά σε καθημερινό λουκ αλλά και σε βραδινές εξόδους. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια πλάγια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας ελεύθερες τις αφέλειες ή τη φράντζα σας. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια θηλιά με τα μαλλιά σας και στρίψτε τη γύρω από το λαστιχάκι.  Στερεώστε τις άκρες με ένα τσιμπιδάκι και είστε έτοιμη!

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (5)

Μπορεί να θέλει λίγη δουλειά για να γίνει αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Φτιάξτε δύο μικρές πλεξούδες, από τη μία κι από την άλλη πλευρά του κεφαλιού σας αντίστοιχα, και στερεώστε τις στο κέντρο της πίσω πλευράς του κεφαλιού. Στη συνέχεια, στρίψτε τις έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα σχήμα που μοιάζει με τριαντάφυλλο, στερεώνοντας τις άκρες τους με τσιμπιδάκι.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (6)

Αρχίστε από μπροστά να πλέκετε μια γαλλική πλεξούδα στη μία πλευρά του κεφαλιού σας, συνεχίστε μέχρι το πίσω μέρος και ολοκληρώστε με έναν μεγάλο κότσο, στερεώνοντας τις μύτες με τσιμπιδάκια.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (7)

Δημιουργήστε γαλλικές πλεξούδες και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας, πλέκοντας τα μαλλιά προς τα πίσω, και ολοκληρώστε το λουκ με έναν χαμηλό κότσο, κοντά στον αυχένα του λαιμού σας, που θα δημιουργήσετε με ένα δακτυλίδι για κότσους.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (8)

Φτιάξτε από μία μικρή πλεξούδα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας, και πιάστε τα μαλλιά σας σε μία αλογοουρά. Στη συνέχεια, τυλίξτε μία μικρή τούφα γύρω από το λαστιχάκι και είστε έτοιμη!

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (9)

Χρησιμοποιήστε σπρέυ ή ξηρό σαμπουάν για τραχιά υφή, πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ατίθαση, ογκώδη αλογοουρά και τραβήξτε μερικές τούφες μπροστά που θα πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (10)

Κρεπάρετε τα μαλλιά σας στις ρίζες για έξτρα όγκο πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε αυτή την πλεξούδα, και ολοκληρώστε τη στερεώνοντας και σπρώχνοντας την άκρη της κάτω από τα ελεύθερα μαλλιά σας, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 10 λεπτά (11)

 

Εντυπωσιακές ιδέες που θα θέλετε να τις κάνετε κι εσείς…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ