Ο Ντόναλντ Τραμπ on camera: «Θα επιστρέψω σύντομα! - Θα επιστρέψω γιατί πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε την Αμερική καλύτερη» (Φωτό & Βίντεο)

"Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες"

Ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται για τελευταία 24, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

 

 

Δείτε επίσης: Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ - Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, του χορηγήθηκε πειραματικό φάρμακο για τον κορωροϊό (Φωτό & Βίντεο)

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τους γιατρούς του παρουσιάζει «ήπια» συμπτώματα κορωνοϊού και ο ίδιος διαβεβαίωσε σε βίντεο στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου πως αισθάνεται «πολύ καλύτερα» και υποσχέθηκε πως «θα επιστρέψει σύντομα» στην Ουάσινγκτον.

 

 

«Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη» λέει ξεκινώντας το βίντεο.

 

 

Όμως συμπληρώνει πως «δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες, υποθέτω ότι αυτό είναι το πραγματικό τεστ».

 

 

Κλείνοντας θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον αμερικανικό λαό, λέγοντας πως «θα νικήσουμε αυτόν τον κορωνοϊό ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε».

 

 

Σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές πότε έχει βιντεοσκοπηθεί το μήνυμα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως έγινε μέσα στο νοσοκομείο Walter Reed, όπου φαίνεται να κάθεται σε ένα μεγάλο τραπέζι και να φοράει σακάκι, χωρίς γραβάτα.

 

 

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, Σον Κόνλεϊ, σε δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα διευκρίνισε οτι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ακόμη εντελώς «εκτός κινδύνου», αλλά η ομάδα των ιατρών του στο στρατιωτικό νοσοκομείο είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη», καθώς η κατάστασή του «εξελίσσεται καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ