Αλεκ Μπάλντουιν & Τζιμ Κάρεϊ σε ξεκαρδιστική παρωδία του debate μεταξύ Τραμπ & Μπάιντεν (Φωτό & Βίντεο)

Μεταμφιέζονται και ξαναπαίζουν το debate Τραμπ-Μπάιντεν

 

Το πιο απολαυστικό debate-παρωδία στο πλαίσιο του Saturday Night Fever για τις εκλογές στις ΗΠΑ, παρακολούθησαν οι τηλεθεατές.

Από τη μία πλευρά ο Αλεκ Μπάλντουιν ως Ντόναλντ Τραμπ και από την άλλη ο Τζιμ Κάρεϊ ως Τζο Μπάιντεν.

Και οι δύο σταρ του Χόλιγουντ με το κατάλληλο μακιγιάζ και αμφίεση αλλά κυρίως με τον εκπληκτικό υποκριτικό ταλέντο τους χάρισαν σπάνιες τηλεοπτικές στιγμές ατόφιας σάτιρας.

Η μεταμόρφωση του ηθοποιού ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ και η ερμηνεία του δέχτηκε κατά κύριο λόγο θετικές κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και επειδή πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το μία εικόνα χίλιες λέξεις, παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο και απολαύστε το καλύτερο debate-παρωδία που έχετε δει.

 

Το κομμάτι που ξεχώρισε ήταν εκείνο, στο οποίο ο Τζιμ Κάρεϊ «πάγωσε» τον Ντόναλντ Τραμπ παντώτας το pause στο τηλεκοντρόλ του και σημειώνοντας: «Πιστεύω στην επιστήμη και το κάρμα.

Φανταστείτε η επιστήμη και το κάρμα να ένωναν τις δυνάμεις ώστε να μας στείλουν ένα μήνυμα για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει αυτός ο ιός» δήλωσε με νόημα, αφότου ανακοινώθηκε πως ο Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και πρόσθεσε: «Δεν λέω ότι θέλω να συμβεί, αλλά φανταστείτε αν συνέβαινε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ