Έλενα Ακρίτα σε νέα επεισόδια: Ο αγαπημένος της Άδωνις, το φτυάρι για τον Τραμπ & το άλλο level του "Αδύναμου Κρίκου" (φωτό)

Νέες κόντρες για την δημοσιογράφο και συγγραφέα... 

Νέα επεισόδια στις κόντρες της Έλενας Ακρίτα είχαμε τις τελευταίες ημέρες - τόσο ο "αγαπημένος" της, Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και το ζεύγος Τραμπ, βρέθηκαν στο στόχαστρό της.

Ένα περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Mega", κατά το οποίο ο Υπουργός Ανάπτυξης αρνήθηκε να μιλήσει με μαθήτρια που συμμετέχει στις καταλήψεις, προκάλεσε την οργή της δημοσιογράφου και συγγραφέα.

«Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ ‘συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’ - αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός...» έγραψε, ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο facebook το απόσπασμα.

Συμπλήρωσε, δε, «ειδική μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας». 

 

Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

 

Η Μαριάννα Πυργιώτη, με δική της ανάρτηση το twitter, σχολίασε τα όσα έγραψε για εκείνη η Έλενα Ακρίτα, αναφέροντας «Ε! Αφού μ' έβγαλε με ειδική μάλιστα μνεία η Έλενα στη σέντρα, πέρασα σε άλλο level: Είμαι ο... πιο αδύναμος κρίκος». 

 

 

Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική κόντρα της Ακρίτα τις τελευταίες μέρες, καθώς πολλές αντιδράσεις προκάλεσε μία φωτογραφία που ανέβασε με την Μελάνια Τραμπ να σκάβει έναν λάκκο και το σχόλιο «Τραμπ αυτός θα γίνει ο τάφος σου» και hastag #ΕύθυμηΧήρα.

 

Τραμπ αυτός θα γίνει ο τάφος σου #ΕύθυμηΧήρα

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

 

Πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να την κατακρίνουν για την απόφασή της να κάνει χιούμορ με την ασθένεια ενός ανθρώπου... 

 

Εκείνη, βεβαίως, απάντησε ανεβάζοντας και τα σχόλια εναντίον της, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων «Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ επειδή ανάρτησα και σχολίασα αυτή την φωτογραφία. Μιας γυναίκας που ο αντρούλης της ο αρχικλέφτης πλήρωσε 750 δολάρια ΕΤΗΣΙΩΣ στην εφορία. Ο χιτλερισκος που κατέβασε στρατό να πνίξουν στο αίμα διαδηλωτές μαύρους και λευκούς. Που ονειρεύεται χούντες, βασανιστήρια, καταδότες, στρατοδικεία. Που φαντασιώνεται τη χώρα του ως απέραντο Γκουαντάναμο, το πουλάκι μου. Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ που έπιασα στο στόμα μου το ίνδαλμα τους. Παρεξηγήθηκαν οι ‘μην ανακατεύεσαι’ και οι ‘κοίτα τη δουλίτσα σου’...».

 

Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ επειδή ανάρτησα και σχολίασα αυτή την φωτογραφία. Μιας γυναίκας που ο αντρούλης της ο...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

 

«Άχου παρεξηγήθηκαν μωρέ. Άχου και δε με νοιάζει. Eat your hearts out, sweeties...» κατέληξε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ