«Δικαιοσύνη, μόνο δικαιοσύνη», είπε η Μάγδα Φύσσα πηγαίνοντας στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Μεγάλη συγκέντρωση στο Εφετείο

Οι τρεις λέξεις που είπε... 

«Δικαιοσύνη, μόνο, Δικαιοσύνη», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα, η οποία βρίσκεται από νωρίς σήμερα στο Εφετείο, καθώς στις 11 αναμένεται να αναγνωσθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή.

Επί 5,5 χρόνια η Μάγδα Φύσσα δεν έλλειψε ούτε μια ημέρα από τη δίκη του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής και σήμερα αναμένει την απόφαση για τους δολοφόνους του γιου της Παύλου Φύσσα και για τη Χρυσή Αυγή που θεωρείται ότι κίνησε τα γρανάζια εκείνη τη μοιραία νύχτα για τον νεαρό μουσικό στο Κερατσίνι.

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» συγκεντρώνονται αυτή την ώρα μπροστά από το Εφετείο Αθηνών πλήθος κόσμου, πολιτικά κόμματα, σωματεία, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, συνδικάτα, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες ο

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί στα μέτρα για τη σημερινή απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ενόψει της σημερινής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.

ργανώσεις της αριστεράς, φοιτητές, μαθητές καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενόψει της απόφασης για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ