GNTM: Τα μοντέλα ντύνονται νύφες & γαμπροί - Ενοχλημένοι οι κριτές, ποιος κέρδισε τη δοκιμασία & ποιος αποχώρησε (Φωτό & Βίντεο)

Η απρόσμενη αποχώρηση από το σόου...

Δυσκολεύτηκαν οι διαγωνιζόμενοι στη δοκιμασία αποχώρησης του «GNTM 3», που προβλήθηκε την Τρίτη, καθώς κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια υπό το κόνσεπτ των εναλλακτικών γάμων.

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 3 επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τα μοντέλα, καθώς η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας έκαναν την επίσκεψη τους για ένα ενδιαφέρον και εντυπωσιακό μάθημα πόζας σε ζευγάρια. Τα παιδιά έμαθαν από πρώτο χέρι ότι η καλή επικοινωνία και η συνεργασία είναι απαραίτητα ζητούμενα στο modelling.

 

Τα επίδοξα μοντέλα που παραμένουν στον διαγωνισμό θα εμπνευστούν και θα πάρουν ιδέες από τις 90s’ καμπάνιες του Mark Wahlberg και της Kate Moss.

 

Λίγο αργότερα, boys & girls ντύθηκαν νύφες και γαμπροί και πόζαραν σε concept εναλλακτικών γάμων, ενώ το πιο αυστηρό μέχρι στιγμής πλατό αποχώρησης τους περίμενε στο τέλος της ημέρας, με τον Edward που είχε την καλύτερη φωτογραφία στην περασμένη δοκιμασία σε ρόλο art director.

 

Το νεαρό μοντέλο έπρεπε να «ταιριάξει» και τα υπόλοιπα ζευγάρια, διαλέγοντας για “σύζυγό” την Ίριδα.

 

Οι επιλογές του όμως έφεραν αντιδράσεις, διαφωνίες και εντάσεις. Κάποια ζευγάρια κατάφεραν να συνεργαστούν με αρμονία και επιβεβαίωσαν τη ρήση του Αισώπου “η ισχύς εν τη ενώσει”. Όμως για άλλους, η συνεργασία αποδείχθηκε αδύναμη και η επιλογή του Έντουαρντ μοιραία.

 

Την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας ζευγαριών είχαν σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών ο Ηρακλής και ο Παναγιώτης Α.

 

 

Τα δύο ζευγάρια που δεν τα πήγαν τόσο καλά στη φωτογράφιση ήταν η Ξένια με τον Δημοσθένη και ο Παναγιώτης με την Ειρήνη.

 

Η παίκτρια που αποχώρησε από το GNTM είναι η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ