Μαρία Μενούνος: Αδημοσίευτες φωτό & βίντεο από τον παραδοσιακό γάμο της στον Άκοβο Αρκαδίας- Οι κουμπάροι, οι χοροί & η συγκίνηση για την μαμά της

Το γλέντι, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δεν έχουμε ξαναδεί... 

Την επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου γιόρτασαν η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κέβιν Αντεργκάρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary honey! Love you so much!! What a beautiful day our friends and family in Akovos Greece gave us. The best day of my life. Thank you to the best koubari (the greek version of best man and maid of honor) ever! Second pic is all of them! ? so grateful my mom got to enjoy this day. If you swipe she basically answers me “why wouldn’t i be happy.” Thank you to everyone who made this day special for us. I think of you all every day!

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2018 στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας, τον Άκοβο Αρκαδίας.

Μετά τον πολιτικό γάμο τους, στην Times Square την πρωτοχρονιά του 2018, οι δυο τους έκαναν έναν άκρως παραδοσιακό γάμο, με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο, καθώς και την Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα. 

Η Μαρία, με αφορμή την επέτειό τους, ανέβασε στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους, ενώ άκρως συγκινητικός είναι ένας διάλογος με την αγαπημένη της μητέρα, την ημέρα του γάμου της.

Η Λίτσα Μενούνος πάσχει από καρκίνο εδώ και 4 χρόνια και η κόρη της δήλωσε ιδιαίτερα ευγνώμων που η μητέρα της μπόρεσε να χαρεί την ημέρα του γάμου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ