Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παιδούλα 31 χρόνια πριν: Χορεύει στη σκηνή του θεάτρου στο Λονδίνο – Οι εντυπωσιακές φιγούρες με τον παρτενέρ της (Φωτό)

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της...

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο φλογερές γυναίκες στην παγκόσμια showbiz.

 

 

H Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία. Αφού πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες και έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά The Darling Buds of May από το 1991 μέχρι το 1993.

 

 

Ήρθε στο προσκήνιο με ρόλους σε χολιγουντιανές ταινίες όπως την περιπετειώδη ταινία «Η Μάσκα του Ζορό» και «το θρίλερ Διπλή Παγίδα».

 

 

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στο θέατρο. Μάλιστα σημείωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι συχνά σκέφτεται όλους τους αγαπημένους φίλους της από το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά.

 

 

Από μικρή η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ενδιαφερόταν για την ηθοποιία και γενικά για τα πολιτιστικά. Πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο στο δυτικό Λονδίνο και μπήκε από νωρίς στον κόσμο του θεάτρου. Ξεκίνησε από το σχολείο να εμφανίζεται στη σκηνή, αφού ήταν μέλος της τοπικής χορευτικής ομάδας.

 

 

Οι τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram από το 1989 στην σκηνή του θεάτρου στο Λονδίνο για την παράσταση «Street Scene» τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1989 at the English National Opera London in Kurt Weill’s “Street Scene” Thinking of all my theater friends over the years today that I love so much.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις

 

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάντα θα θυμάται από πού ξεκίνησε…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ