Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα - Θέματα επικοινωνίας & εμπόδια

Με λίγη καλή διάθεση, χιούμορ και την απαραίτητη ευελιξία, όλα θα πάνε καλά!

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους κενή πορείας, μέχρι το βράδυ στις 6:45. Είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Όμως, θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων μπορεί να μας δυσκολέψουν ή να μην γίνεται η δουλειά μας τη στιγμή που θέλουμε. Να αντιμετωπίζουμε, δηλαδή, κάποια μικρά, αλλά εκνευριστικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν το νευρικό μας σύστημα.

Από δω και πέρα και μολονότι ο Ερμής θα γυρίσει τυπικά ανάδρομος από την επόμενη Τρίτη (όποτε η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή στην Παρθένο τα δυο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής), οι επαφές και οι διαδρομές μας μπορεί να μας προβληματίζουν.

Με λίγη καλή διάθεση, χιούμορ και την απαραίτητη ευελιξία, όλα θα πάνε καλά. Στις 6:45 μ.μ. η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και από απόψε ξεκινά ένα λίγο πιο έντονο σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο διάστημα, που εκτείνεται μέχρι το Σάββατο και που όπως φαίνεται θα μας κουράσει ή θα μας αναστατώσει.

Στην πρώτη γραμμή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, από απόψε μέχρι το Σάββατο αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσπαθήστε να μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη και σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν, κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας. Το βράδυ η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους κι εκεί πρέπει να προσέξετε!

Γιατί εύκολα μπορεί να εγκαταλείψετε τις καλές σας συνήθειες και να το ρίξετε στο φαγητό, τα γλυκά ή και το ποτό μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας σειρές και να καταστρέψετε την καλή σας διατροφή και μετά να νιώθετε και τύψεις. Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε, να μείνετε πιο πολύ στο συναίσθημα σας και να διώξετε το άγχος με έναν άλλο τρόπο και όχι με αυτοκαταστροφικό τρόπο;

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμη μια μέρα που παίζει παιχνίδια, κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και να δείχνετε όμως και αρκετή ενσυναίσθηση. Να μπαίνετε, δηλαδή, λίγο και στη θέση του άλλου, είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε οι συνεργάτες, είτε ακόμη και τα παιδιά σας.

Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Σιγουρευτείτε εκατό τοις εκατό ότι ένα λάθος δεν γίνεται από πρόθεση κι αν διαπιστώσετε το αντίθετο τότε μπορείτε να το επισημάνετε. Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ίσως όμως να μην καταφέρετε να βρείτε άκρη.

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ