Νίκος Παπαδάκης: Ο Έλληνας Θεός σε σπάνιες φωτογραφίες του Χρήστου Καραντζόλα - Η black 'n white ανδρική ομορφιά στην παραλία

Ο σπουδαίος φωτογράφος Χρήστος Καρατζόλας ανέβασε στο instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες του "Έλληνα Θεού" στην παραλία.

Ο Νίκος Παπαδάκης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους ωραιότερους Έλληνες που έχουν γεννηθεί ποτέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Papadakis (@nikospapadakis) on

 

Το 1994 έλαβε τον τίτλο του «Manhunt International», εκπροσωπώντας την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και έτσι έγινε ευρέως γνωστός, με την αρχαιοελληνική γοητεία του να αναγνωρίζεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Papadakis (@nikospapadakis) on

 

Μετά από μία σημαντική καριέρα στο modeling και την τηλεόραση, ο Νίκος Παπαδάκης, στα 49 του πλέον, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με την αγιογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Papadakis (@nikospapadakis) on

 

Ο σπουδαίος φωτογράφος Χρήστος Καραντζόλας ανέβασε στο instagram δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες του "Έλληνα Θεού" στην παραλία.

 

 

Διάσημος για τα υπέροχα πορτραίτα του ο Χρήστος Καρατζόλας ανέδειξε την γοητεία του Νίκου Παπαδάκη, ο οποίος πόζαρε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με φόντο τα κύματα και τα βράχια.

 

 

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Παπαδάκης έκανε repost την μία από τις φωτογραφίες, σχολιάζοντας πόσα χρόνια πίσω τον πήγε ο γνωστός φωτογράφος.

 

 

Νωρίτερα, σχολίασε στην ανάρτησή του «Ωραίες φωτογραφίες, δεν τις είχα σε ευχαριστώ!!!», για να λάβει την απάντηση από τον Χρήστο Καρατζόλα «Χαίρομαι! Είσαι καταπληκτικός!!!». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ