Ο Σπύρος Σούλης μας παρουσιάζει υπέροχες ιδέες - Τα πιο όμορφα μαξιλάρια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Υπέροχα σχέδια που θα ανανεώσουν τον χώρο σας... 

Τα μαξιλάρια είναι ίσως το πιο «εύκολο» διακοσμητικό. Με μερικά από αυτά μπορείτε στην κυριολεξία να μεταμορφώσετε ένα χώρο ή να τον ανανεώσετε.

Και μιας και είμαστε σε φάση ανανέωσης λόγω άνοιξης, δείτε 4 υπέροχα μαξιλάρια που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας.

Σχέδια σε μαξιλάρια με μια πατάτα Μπορεί να σας ακούγεται πολύ παράξενο αλλά μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε πατάτα για να κάνετε σχέδια πάνω σε μια λευκή μαξιλαροθήκη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε την πατάτα στο κατάλληλο σχήμα ώστε να είναι πιο εύκολη η εφαρμογή του σχεδίου.

Πάρτε μια πατάτα, κόψτε την στη μέση και σχεδιάστε πάνω σε αυτήν το σχέδιο που θέλετε να κάνετε στο μαξιλάρι σας. Έπειτα βουτήξτε την πατάτα σε χρώμα που μπορεί να βάψει ρούχα και υφάσματα (το οποίο θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ραπτικής, κλωστικά ή αξεσουάρ ρούχων). Κάντε όσα σχέδια θέλετε πάνω στις μαξιλαροθήκες σας και αφήστε τις να στεγνώσουν.

Με μια πατάτα που θα κόψετε στο κατάλληλο σχήμα μπορείτε να φτιάξετε όμορφα σχέδια στα μαξιλάρια σας

Με μια πατάτα που θα κόψετε στο κατάλληλο σχήμα μπορείτε να φτιάξετε όμορφα σχέδια στα μαξιλάρια σας.

Μαξιλάρι με φιόγκο Μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μαξιλάρια με φιόγκους. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο λωρίδες υφάσματος τις οποίες θα ράψετε στις δύο άκρες του μαξιλαριού. Αφού ράψετε τις άκρες, δένετε στη συνέχεια τον φιόγκο και το καινούριο ανανεωμένο σας μαξιλαράκι είναι έτοιμο.

Φτιάξτε όμορφους φιόγκους στα μαξιλαράκια σας, ράβοντας απλές λωρίδες υφάσματος πάνω στο μαξιλάρι

Φτιάξτε όμορφους φιόγκους στα μαξιλαράκια σας, ράβοντας απλές λωρίδες υφάσματος πάνω στο μαξιλάρι.

Μεταλλιζέ μαξιλάρι Αν έχετε κάποιο παλιό φόρεμα, μπλούζα ή φούστα που είναι γεμάτα πούλιες, μπορείτε να τα μεταποιήσετε φτιάχνοντας ένα υπέροχο μαξιλάρι που θα προσθέσει λάμψη και στιλ στο σαλόνι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το μεταλλιζέ σας ρούχο στο μέγεθος του μαξιλαριού και να το ράψετε γύρω από αυτό αναφέρει το spirossoulis.

Χρησιμοποιώντας παλιές φούστες και φορέματα φτιάξτε μαξιλάρια από μεταλλιζέ υλικά

Χρησιμοποιώντας παλιές φούστες και φορέματα φτιάξτε μαξιλάρια από μεταλλιζέ υλικά.

Μαξιλάρι με γεωμετρικά σχέδια ή φουντίτσες Αυτό το μαξιλάρι είναι πολύ εύκολο στη δημιουργία του. Θα χρειαστείτε μόνο λίγη κόλλα για ύφασμα και τσόχα. Κόψτε την τσόχα σε γεωμετρικά σχήματα της επιλογής σας και κολλήστε τα πάνω στα μαξιλαράκια σας. Μια επίσης καλή ιδέα είναι να ράψετε στις τέσσερεις γωνίες τουα μαξιλαριού, τέσσερις όμορφες φουντίτσες (τις οποίες θα βρείτε σε καταστήματα με είδη ραπτικής) σε χρώμα της επιλογής σας.

thehomeissue_maxilari04

Με τη χρήση τσόχας μπορείτε να φτιάξετε γεωμετρικά σχέδια της επιλογής σας πάνω στα μαξιλάρια σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ