Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μία από τις πιο απαιτητικές ημέρες του Οκτωβρίου σήμερα- Παιχνίδια εξουσίας & αντιπαραθέσεις

Οι προβλέψεις για την σημερινή ημέρα από την Άση Μπήλιου... 

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Οκτωβρίου η σημερινή, καθώς ολοκληρώνεται η δεύτερη από τις τρείς συνολικά φορές, που ο Άρης στην πορεία του στον Κριό ανάδρομος πλέον θα σχηματίσει όψη τετραγώνου (όψη έντασης) με τον Πλούτωνα. Η τελευταία φορά θα είναι στις 23/12.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να την δούμε και στην επικαιρότητα. Άρα όπως καταλαβαίνετε, η σημερινή μέρα είναι από αυτές που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά. Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Η Σελήνη ευτυχώς είναι σε ένα ζώδιο που δεν προάγει τόσο πολύ τις αψιμαχίες και δεν συμβάλλει στο να ξεφύγει μια κατάσταση. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες συν – πλην) στις 22ο μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Αν είστε γεννημένοι από 12 μέχρι 17 Απριλίου ας έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας με ανωτέρους, προϊσταμένους και συνεργάτες.

Προσοχή και στο δρόμο, καλύτερα να φτάσετε λίγο αργότερα στον προορισμό σας, παρά να έχετε προβλήματα. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως, κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά, καθώς με την επίθεση τελικά δεν θα βρείτε το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς ή υποκειμενικούς λόγους τη σημερινή μέρα, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθεί να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα.

Η Σελήνη στον Καρκίνο λειτουργεί κάπως προστατευτικά προς το ζώδιο σας, αλλά μπορεί να ακουστούν ή να πείτε και λόγια που μπορεί να μετανιώσετε. Οι γεννημένοι από τις 11 ως τις 15 Μαΐου φροντίστε περισσότερο θέματα υγείας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ