Τα ροζ φώτα για τον καρκίνο του μαστού "άναψε" η Ελένη Μενεγάκη- Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση μετά το τέλος στον Alpha (φωτό - βίντεο)

Ντυμένη στα λευκά και πολύ λαμπερή, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής... 

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την τελευταία περσινή της εκπομπή στον Alpha, οπότε και αποχαιρέτησε προσωρινά το τηλεοπτικό κοινό, έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

(Photo: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Η λαμπερή παρουσιάστρια, ντυμένη στα λευκά και πολύ όμορφη, "άναψε" τα ροζ φώτα στο Μέγαρο Μουσικής, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στα πλαίσια της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού.

(Photo: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη είναι η πρέσβειρα της συγκεκριμένης εκστρατείας στη χώρα μας.

(Photo: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

«Όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες ας μεταφέρουμε για άλλη μια χρόνια αυτό το σπουδαίο μήνυμα αγάπης για την ίδια την ζωη ! Ας συνεχίσουμε λοιπόν ακόμα πιο δυνατά , γιατί ενωμένοι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας μας» έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση.

(Photo: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

«Ο καθένας που θα είχε τη δύναμη να μεταφέρει ένα τέτοιο μήνυμα σε όλο τον κόσμο, θα το έκανε με όλη του την καρδιά, όπως το κάνω κι εγώ για 8 χρόνια» ανέφερε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η ωραία Ελένη. 

«Ξεσυνήθισα λίγο; Νιώθω λίγο μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες...» είπε, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ενώ συμπλήρωσε πως είχε μεγάλη ανάγκη να ηρεμήσει λίγο, οπότε δε νιώθει ότι έπρεπε να κάνει κάτι, το οποίο δεν κάνει. 

 

Ανέφερε, δε, πως στην τηλεόραση βλέπει καθημερινά τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και πως έκανε ζάπινγκ, βλέποντας όλες τις εκπομπές, όμως, ώστε να δει το περιεχόμενό τους.

«Σε ό,τι αφορά τη δουλειά, ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω από αυτό που σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα... Ήξερα ότι αυτή την χρονιά δεν θα δουλέψω, ολόκληρη τη χρονιά... Τώρα τι θα κάνω παρακάτω, δεν το ξέρω...» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ