Ο Βασίλης Κικίλιας σε «παράθυρο» με τον 25χρονο που σώθηκε από τον κορωνοϊό - Βγήκε νικητής από την εντατική λίγες ημέρες πριν τα 25α γενέθλιά του (Βίντεο)

«Κανείς δεν είναι άτρωτος και όλοι πρέπει να προσέχουμε»

Μέσω βιντεοκλήσης συνομίλησε με τον 25χρονο που χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, λίγο πριν ο νεαρός λάβει εξιτήριο.

 

Ο Πέτρος που νόσησε από κορωνοϊό είχε διασωληνωθεί και μάλιστα όταν αποσωληνώθηκε, ο κ. Κικίλιας είχε εκφράσει με ανάρτηση του στο Twitter τα συγχαρητήρια του στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» της Βούλας.

 

Ο νεαρός που επί τέσσερις ημέρες είχε 40 πυρετό, μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Τήνο στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

 

«Έχεις συγκινήσει πολύ κόσμο», είπε ο Βασίλης Κικίλιας στον 25χρονο, τονίζοντας ότι η τεράστια αυτή περιπέτεια είναι συχνή στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν υποκείμενα νοσήματα. «Κανείς δεν είναι άτρωτος», συνέχισε ο υπουργός.

 

Ο Πέτρος με τη σειρά του μίλησε για τα βήματα που κάνει για να επανέλθει στην καθημερινότητά του και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Ήθελα να πω στα παιδιά που μας ακούν ότι θα πρέπει να προστατευτούν.

Μετά την εμπειρία που έχω θα ήθελα να το μεταφέρω στους νέους, ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ