Στις Σπέτσες ο ρομαντικός γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη & του Σπύρου Δημητρίου – Στα λευκά νύφη & γαμπρός, καταχαρούμενοι τα πεθερικά (Φωτό)

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας...

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες, με τον αγαπημένο της, δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, στις Σπέτσες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έλεως (OFC) #elzouganeli (@elewsofc) στις

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας δίπλα του μόνο μερικούς καλούς φίλους και συγγενείς.

Και οι δύο έφτασαν στο ξωκκλήσι με καΐκι. Φυσικά, ο γαμπρός έφτασε πρώτος, φορώντας ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν. Στη συνέχεια έφτασε και η τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και φορώντας ένα νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το νεόνυμφο ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό, ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι, ενώ μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπέροχη ! ?? #eleonorazouganeli #nora #spuros ~tag~:) #fam @elzouganeli ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #elzouganeli (2017) fanclup (@zouganorafan) στις

Η Ελεονώρα πραγματοποίησε μάλιστα και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ένα στόρι στο οποίο πόζαρε με τον αγαπημένο της ενώ και οι δύο ήταν ντυμένη στα λευκά.

«Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιο της, αναφερόμενη φυσικά στις χιλιάδες ευχές που έχει δεχτεί.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του. Το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε στο μαγαζί που διατηρεί η καλή του φίλη Σάννυ Μπαλτζή, στο Χαλάνδρι. Μπορεί η διάθεσή του να μην ήταν καλή αλλά φαίνεται πως είχε ανάγκη από δικούς του ανθρώπους. Εκείνη όμως δεν ήταν μόνη της.

Η πρώτη του συνάντηση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν μάλλον μοιραία. Οι δυο τους πέρασαν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας και αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά την επόμενη μέρα. Μετά από μια εβδομάδα με αλλεπάλληλες συναντήσεις ο δικηγόρος ήταν πια σίγουρος για τα συναισθήματά του και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ