Emily in Paris: Όλες οι εμφανίσεις της Λίλι Κόλινς στο μεγάλο hit του Netflix – Τα 10 outfits (Φωτό & Βίντεο)

Η νέα σειρά του Netflix που θα αγαπήσετε…

Η νέα σειρά του Netflix, "Emily in Paris", είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της πλατφόρμας. Τα 10 επεισόδια, που αποτελούν τον πρώτο κύκλο της σειράς, είναι το απόλυτο binge watching.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresa ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Jane Collins (@truelovelily) στις

Η πλειοψηφία των τηλεθεατών τα παρακολουθεί μέσα σε 48 το πολύ ώρες. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται ίσως και στον δημιουργό που είναι ο άνθρωπος πίσω από το Sex and the City, Darren Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Assisti a uma série super divertida e leve chamada "Emily in Paris". . O figurino é ótimo! Da elegância da francesa ao extravagante, passando pelo exagero e fashionista. . Quem assina o figurino é Patricia Field, que fez "Sex and the City" - mas não espere o mesmo resultado e originalidade... . ?Tudo foi super pensado e estudado para mostrar, nos looks, a personalidade e o estilo dos personagens. . Da chefe antipática e poderosa, que usa cores escuras, muito preto e combinações de cores drásticas à personagem principal, romântica e fashionista, passando pela amiga divertida, extrovertida e muitos personagens do mundo da moda. . Mesmo que você não goste de tudo, vai se divertir muito vendo os looks! ? . Eu confesso que não curti muito o cabelo e os looks da personagem principal, mas acho que foram coerentes com a personalidade, temperamento e estilo dela. . A fotografia é maravilhosa, mostra Paris linda, charmosa, romântica e glamourosa. . Mostra também um pouco do jeito difícil e ligeiramente arrogante do parisiense... Mas nada que atrapalhe o entretenimento! . Se você já assistiu, o que acha? . E pra quem ainda não assistiu, recomendo! . #domiindica #emilyinparis #emilyemparis . ? photo credits: Netflix/E! Illustration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Consultoria de Imagem e Estilo (@domibethlem) στις

Πρωταγωνίστρια είναι η Λίλι Κόλινς, η οποία ενσαρκώνει την Emily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| babygirl ? - ? Emily in paris ? dontmakemefallinlove - cuco - (Instagram ruined the quality)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? | malu (@ligthretro) στις

Μετακομίζει από την Αμερική στο Παρίσι για μια επαγγελματική ευκαιρία στον χώρο του μάρκετινγκ και έτσι ξεκινά η περιπέτεια της. Μας ταξιδεύει τόσο στα αξιοθέατα της πόλης, ενώ γνωρίζει την γαλλική πρωτεύουσα.

Μας χαρίζει βέβαια και στιγμές μόδας, που θυμίζουν την Κάρι Μπράντσοου. Αν και η πρωταγωνίστρια ζει ένα όνειρο ζωής, μια καθημερινότητα που δεν έχει ο καθένας την ευκαιρία να βιώσει, για κάποιον λόγο αυτή η ουτοπία σε κάνει να μην μπορείς καν να πατήσεις το pause.

Οι περιπέτειες της Emily στην πόλη του φωτός, οι επαφές της με τους οίκους υψηλής ραπτικής και οι έρωτες με γαλλικό άρωμα και φινέτσα μας μεταφέρουν έστω και λίγο στο εξωτερικό, καθώς ο κορονοϊός μας κρατά στα σπίτια μας.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου της Έμιλι στην τηλεοπτική σειρά του Netflix, βρίσκεται στο Place de l'Estrapade – μια πλατεία στο 5ο διαμέρισμα του Παρισιού. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, είναι το αγαπημένο εστιατόριο του Γκάμπριελ καθώς και ο φούρνος που πουλά τα αγαπημένα κρουασάν της Έμιλι.

Καθώς περνούν τα επεισόδια, η Έμιλι προσαρμόζεται στη νέα της ζωή, σχηματίζει παρέες, φλερτάρει με τον γείτονά της Γκαμπριέλ, πηγαίνει σε λαμπερά πάρτι φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και απολαμβάνει την καθημερινότητα στην ειδυλλιακή Πόλη του Φωτός. Σε γενικές γραμμές το Παρίσι απεικονίζεται σαν καρτ-ποστάλ: στιλιζαρισμένο, ηλιόλουστο, ερωτεύσιμο.

Υπήρχαν εικόνες και σκηνές που πράγματι θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Η Έμιλι ζει το όνειρο και απαθανατίζει και δημοσιεύει κάθε τι που της προκαλεί εντύπωση, στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο αποκτά χιλιάδες ακόλουθους μέσα σε λίγες ημέρες και της δίνει τον τίτλο της influencer.

Φωτογραφίες: cosmopolitan

 

Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνει να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών και να αποκτήσει ανοδική πορεία στην καριέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ