Ξέρει να ζητάει διατροφές: Πήρε 31 εκ. από τον Phil Collins, 6 εκ. από τον τραπεζίτη, δεύτερο σύζυγο προχθές - Παντρεύτηκε τρίτο… (Φωτό)

Ο Phil Collins διώχνει από την υπερπολυτελή κατοικία του στο Μαϊάμι την πρώην σύζυγό του

Ο πατέρας της Emily Collins, Phil Collins, σκοπεύει να κάνει έξωση στην πρώην σύζυγό του Orianne Cevey, η οποία διαμένει στην πολυτελή οικία του στο Μαϊάμι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's not another day in paradise. #PhilCollins reportedly wants to kick ex-wife #OrianneCevey out of his Miami mansion ? Link in bio for more details. ?: Getty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix) στις

Η 46χρονη παντρεύτηκε κρυφά τον Thomas Bates στο Λας Βέγκας και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να βρεθούν στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και πήρε διαζύγιο το 2008. Μάλιστα ο οκτώ φορές νικητής Grammy κατέβαλε τότε το χρηματικό ποσό των 46 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, ενώ το 2016 ανακοίνωσαν στα Μέσα πως είναι ξανά μαζί, αποφασίζοντας να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Orianne Cevey στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει και δεύτερο γάμο με τον τραπεζίτη Charles Fouad Mejjati. Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, τότε η Orianne κατάφερε να πάρει 6 εκατομμύρια δολάρια από τη «διάλυση» του γάμου τους και τα ξαναβρήκε με τον Phil Collins.

Φωτογραφία: thesun

 

«Είμασταν πάντα κοντά, για χάρη των παιδιών. Όμως, πέρυσι συνειδητοποίησα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου», εξήγησε η πρώην σύζυγός του, Οριάν, και συμπλήρωσε: «Η αγάπη ποτέ δεν εξαφανίστηκε εντελώς. Απλά πέρασε σε άλλο επίπεδο. Γνωριζόμαστε 22 χρόνια και είμαστε μαζί τα 15 από αυτά. Τώρα βλέπουμε ότι ο χωρισμός μας ήταν λάθος», είχε δηλώσει όταν η κοινή ζωή τους ενώθηκε ξανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ