Τραγικό τέλος για τη δισέγγονη της Lucille Ball – Έφυγε από τη ζωή μετά από διπλή μαστεκτομή (Φωτό)

Πέθανε στα 31 της από καρκίνο του μαστού...

Από τις πιο αγαπημένες αμερικανίδες κωμικούς ηθοποιού του θεάτρου, του σινεμά, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, διέπρεψε και ως μοντέλο στα πρώτα της βήματα.

 

 

Η Lucille Ball ήταν μία από τις πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς και με τη μακροβιότερη καριέρα και μάλιστα με μεγάλη επιρροή στην Αμερική μέχρι το τέλος της ζωής της, ιδιαίτερα στην Τ.V.

 

 

Η Λούσιλ Μπολ παντρεύτηκε τον κουβανό μουσικό Ντέζι Αρνάζ το 1940. Στις 17 Ιουλίου του 1951, ενώ η Λουσίλ ήταν σχεδόν 40 ετών, γέννησε το πρώτο τους παιδί, την Lucie Désirée Arnaz. Ενάμισι χρόνο αργότερα, η Μπολ έφερε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, τον Desiderio Alberto Arnaz IV, γνωστό σαν Desi Arnaz, Jr.  Η Μπολ και ο Άρναζ χώρισαν στις 4 Μαΐου του 1960.

 

 

 

Στα 25 της χρόνια η δισέγγονη της Lucille Ball διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, αλλά έξι χρόνια μετά η 31χρονη Desiree S. Anzalone άφησε την τελευταία της πνοή.

 

 

Η 31χρονη Desiree S. Anzalone έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και προσπάθησε με κάθε τρόπο να στείλει το μήνυμα της πρόληψης πριν πεθάνει.

 

 

Η οικογένειά της ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. «Η Desiree μου θύμιζε πολύ τη γιαγιά μου», λέει η μητέρα της και εγγονή της Lucille Ball, Julia Arnaz. Η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της πέθανε γαλήνια. «Το να τη βλέπω να φεύγει ήταν κάτι που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς. Καμιά μητέρα δεν μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο».

 

 

Και συνέχισε: «Ήταν τόσο ξεχωριστή. Όλα τα παιδιά μας είναι ξεχωριστά, αλλά αυτό το κορίτσι ήταν κάτι διαφορετικό. Ήμασταν οι καλύτερες φίλες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ