Διπλό φονικό στο Λουτράκι: Έγκλημα πάθους βλέπουν οι αρχές - Αναζητείται ο πρώην σύντροφος της 45χρονης (Φωτό)

Το θρίλερ με το καμένο αυτοκίνητο...

Σοκάρει την μικρή κοινωνία του Λουτρακίου η υπόθεση-θρίλερ με το καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες σε ερημική τοποθεσία και την αγνοούμενη μέχρι το πρωί, ιδιοκτήτριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το loutrakiblog.gr, μία 45χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, μέσα στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο Λουτρακίου και δίπλα της ήταν επίσης νεκρός ένας άνδρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι δύο βρέθηκαν γυμνοί και στα σώματά τους φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ όργανο.

Ο άνδρας που βρέθηκε μαζί της, αναγνωρίστηκε και πρόκειται για γνωστό φαρμακοποιό της περιοχής, που διατηρεί φαρμακείο στο κέντρο της πόλης. Όπως διαπιστώθηκε, του ανήκε το μπλε όχημα μάρκας Volkswagen Golf που εντοπίστηκε, έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας στο Φλάμπουρο.

Δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό αν ο φαρμακοποιός διατηρούσε σχέση με την 45χρονη ή αν βρέθηκαν τυχαία μαζί. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών, που σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η αλλοδαπή γυναίκα εργαζόταν ως μασέζ και τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, αλβανικής καταγωγής. Ενώ, πριν από αρκετά χρόνια, είχε πάρει διαζύγιο από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου.

 

Το χρονικού του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία βρήκε ένα αυτοκίνητο ολοσχερώς καμένο λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Φωτογραφίες:  loutrakiblog.gr

 

Όταν μπήκαν στο σπίτι, έπειτα από την ειδοποίηση του γείτονα, βρήκαν την γυναίκα και τον άνδρα, στο δάπεδο πλημμυρισμένοι στα αίματα. Τα πτώματά τους έφεραν πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ