Σπύρος Δημητρίου – σύζυγος Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Πολύγλωσσος ποινικολόγος με σπουδές στη Σορβόννη (Φωτό & Βίντεο)

Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης με καΐκι...

Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένη και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Σπύρο Δημητρίου.

 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

 

Το μυστήριο τελέστηκε στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά στις Σπέτσες, με το ζευγάρι να φτάνει με καΐκι στο χώρο της τελετής. Πρώτα φυσικά έφτασε ο γαμπρός και ακολούθησε η νύφη λίγη ώρα αργότερα.

 

 

Μετά το τέλος του γάμου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

 

 

Ποιος είναι ο Σπύρος Δημητρίου

Ο Σπύρος Δημητρίου είναι δικηγόρος – ποινικολόγος.

Έχει δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure.

Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα ασχολείται με το κοινωνικό έγκλημα και με εγκλήματα ψυχιατροδικαστικής και καταλογισμού, υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον.

Προσφέρει νομικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την περαίωση υποθέσεων Διοικητικού, Φορολογικού, Αστικού, Οικογενειακού και Εμπορικού Δικαίου.

Παράλληλα με το γραφείο του στην Αθήνα, διατηρεί και ένα δεύτερο γραφείο στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ