Έφυγε από τη ζωή στα 76 της η ηθοποιός Margaret Nolan - Ήταν το κορίτσι του James Bond στον «Χρυσοδάκτυλο» (φωτό-βίντεο)

Ήταν το κορίτσι που είχε βαφτεί "χρυσό" στην αφίσα της θρυλικής ταινίας του 1964... 

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η Βρετανίδα ηθοποιός, Margaret Nolan, η οποία υπήρξε κορίτσι του James Bond στην θρυλική ταινία του 1964 «Ο Χρυσοδάκτυλος». 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Austin & Howard Mutti-Mewse (@film_mewse) on

 

 

 

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ο σκηνοθέτης Edgar Wright, ο οποίος έγραψε «Είναι δυσάρεστο καθήκον μου να κάνω γνωστό πως η ηθοποιός και καλλιτέχνιδα, η υπέροχη Margaret Nolan, απεβίωσε», ενώ συμπλήρωσε πως είχε λάβει μέρος στην ιστορική ταινία του James Bond και είχε εμφανιστεί με τους Beatles.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond Poster Collection (@jamesbondpostercollection) on

 

H Nolan, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Οκτωβρίου, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ ο ρόλος της πλάι στον 007, Sean Connery, ήταν μικρός αλλά χαρακτηριστικός - καθώς την είχαν βάψει χρυσή και φορούσε ένα χρυσό μπικίνι στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaken Not Stirred (@shaknnotstir007) on

 

Συμμετείχε, επίσης, στο μιούζικαλ των Beatles "A Hard Day's Night", καθώς και στην ταινία του 1971 "Carry On at Your Convenience", έκανε εξώφυλλα στο Playboy και αποτελούσε σημαντικό όνομα την δεκαετία του '60. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ