Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης το νέο αντικείμενο του πόθου των Ελληνίδων – Οι φωτό του με αρρενωπό λουκ, με ή χωρίς φανελάκι

Οι δημοσιεύσεις που ενθουσίασαν τις θαυμάστριες του...

Πέρυσι τον απολαύσαμε στο «Τατουάζ» και φέτος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Alpha, «Αγγελική».

 

 

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού ήδη από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής της σειράς.

 

 

O Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει αποκτήσει φανατικό γυναικείο κοινό και σε κάθε του ανάρτηση στο Instagram γίνεται χαμός από σχόλια.

 

 

Ο γοητευτικός ηθοποιός αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του χωρίς να φοράει μπλούζα και φυσικά τα σχόλια και πάλι έπεσαν βροχή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@zoikaikota

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις

 

 

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός ηθοποιός, Μιχάλης Λεβεντογιάννης;

Γεννημένος στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου του 1986 είναι μόλις 34 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στο μάρκετινγκ τις οποίες και ολοκλήρωσε ενώ λίγα χρόνια μετά ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του.

 

 

Όμως στα 22 του χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Έτσι γράφτηκε στην δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013.

 

 

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Omiκron έχει δηλώσει: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός. Δεν το είχα ποτέ αυτό. Ήμουν αγχωμένος, ντροπαλός, και νευρικός. Θυμάμαι την πρώτη φορά που με ανέβασαν στη σκηνή, όντας σπουδαστής, να πω το όνομά μου, τραύλισα το επίθετό μου. Μου άρεσε, όμως, πάντα το θέατρο. Ο λόγος που άλλαξα δουλειά; Στα 22 μου, τότε που εργαζόμουν σε ιδιωτικές εταιρίες, έβγαζα καλά λεφτά, και δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ήμουν στα τηλέφωνα με κανάλια, με ανθρώπους πίσω από προϊόντα. Ένας λόγος που το σταμάτησα αυτό ήταν ότι ήθελα να έχω προσωπικό χρόνο για μένα».

 

 

Στην τηλεόραση τον γνωρίσαμε τον Μάρτιο του 2015 στο επεισόδιο Το δώρο της αστυνομικής σειράς του Alpha 10η εντολή όπου υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Ακολούθησε μία ακόμη συμμετοχή στην ίδια σειρά στο επεισόδιο "Θυμός" τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fade to beige #gap #gapgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις

 

Στη συνέχεια συμμετείχε στην κωμική σειρά του Mega Μάλιστα, Σεφ, όπου υποδύθηκε τον Κωστή, τον μπάρμαν του εστιατορίου Chef Philippe που διαδραματιζόταν οι ιστορίες της σειράς.

 

 

Την αμέσως επόμενη σεζόν, πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αυτόν του Ορέστη Δελλή στο δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 Δίδυμα Φεγγάρια, συνεργαζόμενος με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλη Νικολάου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sail @kyris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις

 

Η συνεργασία του με το δίδυμο Γεωργίου-Νικολάου συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα πρωταγωνίστησε στη σειρά του Alpha Το Τατουάζ, από όπου και ενδεχομένως θα τον θυμάστε.

 

 

Εκεί υποδύθηκε τον εφοπλιστή Τόνι Νίβεν που εμπλέκεται σε διάφορες παράνομες επαγγελματικές δραστηριότητες και ξαφνικά ερωτεύεται μία νομοταγή αστυνόμο, και ζουν έναν παράφορο έρωτα. Η παρουσία του στη σειρά συνεχίστηκε και τη σεζόν 2018-2019, μέχρι την ολοκλήρωσή της.

 

 

Την περίοδο 2019-2020 υποδύθηκε τον αστυνόμο Γιώργο Αθανασιάδη, που αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Άννας Μακρίδη, στο ερωτικό θρίλερ του Alpha Έρωτας Μετά, όπου κέρδισε επίσης τις εντυπώσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gap in-between #meetmeinthegap #gap

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michalis Leventogiannis (@michalisleventogiannis) στις

 

Και φτάνουμε στο σήμερα όπου ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης υποδύεται στη σειρά «Αγγελική» το Μιχάλη Ζάχο, ο οποίος είναι ο έμπιστος υπάλληλος της οικογένειας Αργυρού, καθώς έχει τη γενική επιστασία του ιπποφορβείου.

 

 

Είναι ένας τύπος που μεγάλωσε μέσα στα άλογα. Έχει μεγάλη αγάπη για τη δουλειά του αλλά και για την οικογένεια που τον έχει στη δούλεψή της και είναι αυτό που λέμε το δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου της οικογένειας (Γιώργου Χρυσοστόμου).

 

 

Ένας κατασταλαγμένος χαρακτήρας που τον εκτιμούν, του έχουν εμπιστοσύνη και έχει δικαίωμα λόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ