GNTM: Οι κραυγές των παικτών στη φωτογράφιση - Ποιος κέρδισε τη δοκιμασία & ποιος αποχώρησε (Φωτό & Βίντεο)

Ανατροπή στο GNTM...

Σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία στο GNTM βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, τα αγόρια και τα κορίτσια, στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του STAR το βράδυ της Δευτέρας.

Τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 3 κλήθηκαν να ποζάρουν σαν «ξεπεσμένοι αριστοκράτες» με σνομπ βλέμμα, ωστόσο, η φωτογράφιση θα ήταν αυξημένης δυσκολίας.

 

 

 

Οι 17 παίκτες και παίκτριες έκαναν πορτρέτα ομορφιάς με «αξεσουάρ προσώπου» διάφορα ζωύφια, όπως κατσαρίδες, προνύμφες, σκουλήκια και άλλα.

 

 

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που νόμισαν πως τα πήγαν καλά, ενώ όταν έφτασαν στο πλατό κατάλαβαν πως έπρεπε να έχουν προσπαθήσει περισσότερο, ανάμεσά τους και πρόσωπα-φαβορί του παιχνιδιού.

Οι κριτές σχολίασαν μία προς μία τις φωτογραφίες των διαγωνιζομένων, ενώ μετά την κριτική τους ανακοίνωσαν τους παίκτες που τα πήγαν πιο καλά από όλους.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ανδρέας ήταν τα αγόρια που είχαν τις καλύτερες λήψεις, ενώ ο Ανδρέας ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη φωτογραφία.

 

 

 

Ποιο μοντέλο, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτή τη δοκιμασία;

 

 

 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη, ο οποίος και κλήθηκε ύστερα από την σχετική ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR!

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ