Η Jennifer Lopez, το απόλυτο fashion icon: Με ασπρόμαυρο αποκαλυπτικό σύνολο Balmain - Τα νύχια της, όμως, πρέπει να δείτε! (φωτό)

Η απόλυτη statement εμφάνιση από την διάσημη σταρ... 

Πριν από λίγες ημέρες η Jennifer Lopez παρακολούθησε την πρώτη virtual επίδειξη μόδας του οίκου Balmain, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨Flashback to @Balmain Spring 2021 ✨ #ParisFashionWeek @olivier_rousteing @robzangardi @marielhaenn @daniellepriano @hungvanngo @erierinailz ?: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Η 51χρονη σταρ, που είναι ωραιότερη και πιο λαμπερή από ποτέ, επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό ασπρόμαυρο σύνολο που την έκανε να μοιάζει - απλά - εκθαμβωτική.

Ένα στράπλες μπούστο με στενή midi φούστα, με το χαρακτηριστικό σχέδιο του οίκου Balmain, κολάκευαν ιδιαίτερα την θηλυκότατη σιλουέτα της, ενώ φόρεσε και ασορτί blazer σακάκι με έντονους ώμους. 

Η διάσημη σταρ είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε ψηλή αλογοουρά και είχε επιλέξει έντονο μακιγιάζ, ενώ φόρεσε και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, ολοκληρώνοντας έτσι το απόλυτα στυλάτο ντύσιμό της. 

Ωστόσο, εκείνο που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα ήταν το μανικιούρ της, το οποίο μας έδειξε και μέσα από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram.

Τα νύχια της ήταν βαμμένα σε διαφορετικό χρώμα το καθένα, ενώ είχαν ζωγραφισμένα πάνω τα χαρακτηριστικά μοτίβα του οίκου Balmain. 

Μία απολύτως statement εμφάνιση από την ωραία JLo!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ