Ένας ακόμη θάνατος συγκλονίζει τις "Άγριες Μέλισσες" - Η Ελένη αρχίζει να υποψιάζεται τον Βόσκαρη (βίντεο)

Τα βασανιστήρια της Ελένης στη φυλακή συνεχίζονται... 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες", καθώς στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να υπάρξει ένας ακόμη θάνατος.

Σύμφωνα με το spoiler, που αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος, στην εκπομπή "Ευτυχείτε", μετά τον Κλεομένη, την Θεοδοσία και τον Κυπραίο, θα χάσει τη ζωή της και η Φωτεινή, η συγκρατούμενη της Ελένης στη φυλακή, την οποία υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη. 

 

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα και η Ανέτ. Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον Συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να την δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει. 

Ο Νέστορας παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Μαζί με τον Λάμπρο, θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη. 

Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη για να γίνει τραγουδίστρια παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ