Πως φοριούνται τα γυναικεία αρβυλάκια – 15 trendy συνδυασμοί ρούχων για να πάρεις έμπνευση

Δείτε απίστευτες ιδέες...

Η δεκαετία των ’90s επιστρέφει δυναμικά στη μόδα της εποχής και μαζί τις έρχονται οι συνδυασμοί με τα γυναικεία αρβυλάκια, γνωστά και ως combat / chunky boots. Η κορυφαία αυτή τάση στα παπούτσια για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα θα αποτελέσει φέτος την απόλυτη επιλογή για το καθημερινό, αλλά και το βραδινό μας ντύσιμο.

Κι αν σκέφτεσαι πως το στυλ των fashion army boots παραπέμπει σε ένα πιο punk ή rock ντύσιμο, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου αποδείξουν πως μπορείς να δείχνεις όμορφη και κομψή με αυτές.

Άλλωστε υπάρχουν τόσα διαφορετικά σχέδια σε γυναικείες αρβύλες που μπορείς να δοκιμάσεις. Οι πιο κλασσικές είναι οι τύπου Dr. Martens που διαθέτουν κορδόνια για το δέσιμο τους.

Από εκεί και πέρα όμως, θα βρεις πολλές ακόμη παραλλαγές που θα σε εντυπωσιάσουν. Διακοσμημένα με πέρλες, αλυσίδες, αγκράφες και πορτοφολάκια, τα αρβυλάκια θα είναι φέτος το must παπούτσι για κάθε γυναίκα. Κι αν τα κορδόνια δεν είναι του γούστου σου, μην ανησυχείς. Υπάρχουν σχέδια με φερμουάρ ή ελαστικό που είναι εξίσου trendy.

Και βέβαια μην ξεχνάς πως τη σεζόν αυτή είναι τάση και οι τρακτερωτές ή λαστιχένιες σόλες που θα κάνουν το στυλ σου ακόμη πιο μοντέρνο.

Δες λοιπόν με ποια ρούχα φοριούνται τα αρβυλάκια και πάρε ιδέες!

Ντύσιμο με μακρύ φόρεμα και αρβυλάκια

Ντύσιμο με μακρύ φόρεμα και αρβυλάκια

Τα μάξι φορέματα αποτελούν μια στυλάτη επιλογή για το φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο ντύσιμο. Αν λοιπόν θες να κάνεις το outfit σου πιο trendy, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις ένα ζευγάρι γυναικείες αρβύλες.

Ταιριάζουν απόλυτα ακόμη και με αυτό το super θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας σου, οδηγώντας σε ένα μαγευτικό και πολύ fashionable αποτέλεσμα.

Φόρεσε λοιπόν το μονόχρωμο ή printed maxi φόρεμα σου και ολοκλήρωσε το look σου με ένα άνετο ζευγάρι μποτάκια τύπου αρβύλας.

Combat boots με κοντό φόρεμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Αρβυλάκια με κοντό φόρεμα

Κι αν προτιμάς τα κοντά – μίνι φορέματα, οι συνδυασμοί με αρβυλάκια είναι επίσης μια πολύ μοντέρνα επιλογή για τη σεζόν.

Σε αυτή την περίπτωση ιδανικές είναι βέβαια οι αρβύλες μέχρι τον αστράγαλο διακοσμημένες με οποιαδήποτε λεπτομέρεια σου αρέσει.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο μπουφάν και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις!

Συνδυασμοί ρούχων με μίντι φούστα και γυναικεία αρβυλάκια

Συνδυασμοί με μίντι φούστα και αρβυλάκια

Ακόμη μια θηλυκή και μοντέρνα επιλογή για τη σεζόν είναι και η μίντι φούστα. Φτιαγμένη από δέρμα, ύφασμα ή διαφάνεια τύπου δαντέλας, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί με τα γυναικεία αρβυλάκια σου μέχρι τον αστράγαλο ή και πιο ψηλά.

Οι trendy αυτοί συνδυασμοί έχουν αγαπηθεί πολύ από τις fashionistas και αποτελούν μια πρόταση που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις.

Μίνι δερμάτινη φούστα με αρβύλες

Μίνι δερμάτινη φούστα με αρβυλάκια

Οι συνδυασμοί με μίνι φούστα, σακάκι και αρβυλάκια μπορούν να είναι το ίδιο κομψοί και στυλάτοι με αυτούς που ολοκληρώνονται με ένα κλασσικό ζευγάρι ankle boots.

Προσθέτουν ένα πιο casual chic style στο outfit και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάλογα με το πόσο ροκ ή κομψό είναι το σχέδιο της αρβύλας που θα επιλέξεις και βέβαια το dress code του γραφείου που εργάζεσαι, μπορείς κάλλιστα να τις φορέσεις και στη δουλειά.

Outfit με μίντι φούστα και άρβυλα για chic style

Outfit με μίντι φούστα και άρβυλα

Σε περίπτωση που προτιμάς τις μίντι και όχι τις κοντές φούστες, αυτό δεν σημαίνει πως πηγαίνουν με ένα ζευγάρι αρβύλες. Το τελικό look είναι εξίσου trendy!

Οι συνδυασμοί με αρβυλάκια και μίντι φούστα λοιπόν αποτελούν μια ακόμη εναλλακτική πρόταση για εντυπωσιακά ντυσίματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ανάλογα με τη μπλούζα, το πουλόβερ ή το τοπ σου μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά στυλ και να απογειώσεις το look σου.

Κομψό ντύσιμο με μίνι skater φούστα και fashion army boots

Ντύσιμο με μίνι skater φούστα και αρβυλάκια

Μια πιο girly και στυλάτη πρόταση για ντύσιμο με αρβύλες είναι και η skater φούστα. Δερμάτινη ή υφασμάτινη δεν έχει σημασία, καθώς και οι δυο ταιριάζουν απόλυτα με κάθε είδος.

Το αέρινο σχέδιο της συγκεκριμένης φούστας είναι αρκετά θηλυκό. Συνδυασμένο με ένα oversized ή cropped πουλόβερ, μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση για μια βόλτα στην πόλη, αλλά και για μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Βραδινοί θηλυκοί συνδυασμοί με φόρεμα και αρβυλάκια

Βραδινοί συνδυασμοί με φόρεμα και αρβυλάκια

Ποιος είπε πως τα γυναικεία αρβυλάκια δεν φοριούνται στις βραδινές μας εξόδους; Οι παραπάνω συνδυασμοί ρούχων αποδεικνύουν πως ακόμη και ένα στυλάτο αέρινο φόρεμα ταιριάζει όμορφα με ένα ζευγάρι αρβύλες και μπορεί να φορεθεί σε μια έξοδο για ποτό.

Ολοκληρώνοντας την εμφάνιση σου με ένα δερμάτινο μπουφάν και μια μικρή – κομψή βραδινή τσάντα μπορείς να κάνεις ένα trendy night outfit.

Πως φοριούνται τα αρβυλάκια με τζιν παντελόνι

Outfit με αρβυλάκια και τζιν

Από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς για να φορέσεις τα αρβυλάκια είναι το τζιν σου. Ταιριάζουν απόλυτα με κάθε σχέδιο και δημιουργούν άνετα και όμορφα σύνολα για κάθε ώρα.

Συνδύασε τα με ένα oversized ή μεσάτο πουλόβερ, είτε με ένα απλό μπλουζάκι και ολοκλήρωσε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Casual chic ντύσιμο με φαρδύ παντελόνι και αρβύλες

Ντύσιμο με φαρδύ παντελόνι και αρβύλες

Τα φαρδιά, slouchy παντελόνια αποτελούν μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι στυλάτα αρβυλάκια μπορείς να απογειώσεις το look σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα oversized πουλόβερ ή μια κομψή μπλούζα μπορεί να δώσει στο σύνολο σου την τελική πινελιά. Κι αν ο καιρός απαιτεί πανωφόρι, ένα δερμάτινο ροκ jacket ή κάποιο με επένδυση γούνας μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Πως να φορέσεις ένα δερμάτινο παντελόνι με αρβύλες

Ντύσιμο με δερμάτινο παντελόνι και αρβύλες

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ακόμη μια όμορφη ιδέα για να συνδυάσεις τις αρβύλες σου. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια αποτελεί κορυφαία τάση στο γυναικείο ντύσιμο.

Είτε λοιπόν θες να κάνεις ένα κομψό ή ένα πιο rock / punk style outfit, το δέρμα ταιριάζει απόλυτα με ένα ζευγάρι αρβυλάκια και μπορεί να σε κάνει εκθαμβωτική.

Συνδυασμοί ρούχων με σορτς και Dr. Martens

Συνδυασμοί με σορτς και αρβυλάκια

Εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση για να φορέσεις τις αρβύλες σου είναι και το σορτς. Σε τζιν, ύφασμα ή δέρμα, ένα κομψό σορτσάκι μπορεί να αποτελέσει τέλεια επιλογή για μια υπέροχη εμφάνιση.

Και δεν μιλάμε μόνο για ανοιξιάτικα ή καλοκαιρινά outfits, αλλά για στυλάτα φθινοπωρινά / χειμωνιάτικα ντυσίματα σε συνδυασμό με ένα καλσόν.

Τόλμησε λοιπόν να αναδείξεις τα πόδια σου ανεξαρτήτως εποχής δημιουργώντας trendy looks με σορτς και αρβυλάκια που θα απογειώσουν το στυλ σου.

Πως φοριούνται οι γυναικείες αρβύλες με σκισμένο τζιν

Συνδυασμοί με σκισμένο τζιν και αρβυλάκια

Ένα σκισμένο τζιν διαθέτει την ίδια χαλαρή και κομψή όψη με ένα ζευγάρι όμορφες αρβύλες. Πρόκειται για δυο κομμάτια που μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά σε ένα στυλάτο ντύσιμο και να φορεθούν σχεδόν όλες τις ώρες.

Χρησιμοποίησε τα για να κάνεις μοντέρνα και chic look, αλλά και για πιο rock / punk style.

Rock συνδυασμοί με fashion army boots για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Rock outfit με αρβύλες

Αν ανήκεις στις γυναίκες που τους αρέσει το ροκ ντύσιμο, τότε οι συνδυασμοί με αρβυλάκια είναι ιδανικοί για σένα.

Φόρεσε τα με τζιν, σαλοπέτες, κολάν και δερμάτινα ρούχα δημιουργώντας outfits που θα αναδείξουν την προσωπικότητα σου. Εξίσου ροκ κομμάτι για να συνδυάσεις τις αρβύλες σου είναι και τα καρό ρούχα, με μεγαλύτερη έμφαση στο πουκάμισο.

Αρβυλάκια με φόρμα ή κολάν για sporty chic ντύσιμο

Αρβυλάκια με φόρμα ή κολάν

Το sporty chic style ντύσιμο έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, καθώς όλες μας χρειαζόμαστε ένα σύνολο που θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα και χαλαρά.

Μη διστάσεις λοιπόν να συνδυάσεις ακόμη και την αθλητική σου φόρμα ή ένα κολάν με ένα ζευγάρι αρβυλάκια. Πρόκειται για ένα outfit που έχει γίνει πολύ trendy και αγαπητό σε όλες τις fashionistas.

Οι πιο trendy συνδυασμοί με αρβυλάκια που έχουν πορτοφόλι

Συνδυασμοί με αρβύλες που έχουν πορτοφόλι

Ένα ίσως από τα πιο trendy σχέδια στις αρβύλες που φέτος θα φορεθεί πολύ είναι και αυτό που διαθέτει μικρά πορτοφολάκια αναφέρει το beautetinkyriaki

Πέρα από εντυπωσιακό είναι και πρακτικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και να μην χρειάζεσαι τσάντα για τα απολύτως απαραίτητα.

Και αυτό το σχέδιο αρβύλων μπορεί να φορεθεί με όλα τα παραπάνω και να δείχνει εξίσου όμορφο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ