Τρυφερή μαμά η Μέγκαν Μαρκλ: Κάθε μέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Άρτσι - Τι είπε για τον πρίγκιπα Harry (Φωτό & Βίντεο)

"Προσέχω να μην φέρνω την οικογένειά μου σε θέση κινδύνου με συγκεκριμένα πράγματα"

Μια νέα διαδικτυακή εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ συμμετείχε σε διαδικτυακό συνέδριο του Fortune και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το πώς την έχει αλλάξει η μητρότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

«Είναι ενδιαφέρον, γιατί το ένστικτό μου λέει ότι σε κάνει πιο θαρραλέα. Σε κάνει να ανησυχείς τόσο για τον κόσμο που θα κληρονομήσουν, οπότε δεν είναι ίδια τα πράγματα που μπορούσες να ανεχθείς όταν ήσουν μόνη.

Κάθε ημέρα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για τον Άρτσι. Και αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζομαι με τον σύζυγό μου».

Όμως, σημείωσε ότι παράλληλα είναι προσεκτική με το τι λέει. «Προσέχω να μην φέρνω την οικογένειά μου σε θέση κινδύνου με συγκεκριμένα πράγματα. Οπότε προσπαθώ να είμαι πολύ σαφής με το τι λέω και να μην είναι αμφιλεγόμενα, αλλά να μιλώ για πράγματα που φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα, όπως η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος», συμπλήρωσε.

Πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κάλεσαν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές, παρέμβαση που σίγουρα δεν ικανοποίησε τον Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν είμαι οπαδός της, εύχομαι μεγάλη τύχη στον Χάρι γιατί θα τη χρειαστεί», σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή τους.

Ως γονιός, εξήγησε η Μέγκαν Μαρκλ, απολαμβάνει «όλη τη διασκέδαση, τα αστεία και τα παιχνίδια με τον γιο μου, αλλά δεν θα μπορούσα να αισθάνομαι υπερήφανη ως μητέρα αν δεν έκανα αυτό που μου αναλογεί για να κάνω αυτό τον κόσμο καλύτερο για εκείνον».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ