"Άγριες Μέλισσες": Η μεταμόρφωση της Δρόσως - Οι φωτογραφίες από το καμπαρέ στην Τρούμπα, η Ναταλία Τσαλίκη & ο γοητευτικός πλούσιος που θα την ερωτευτεί

Η Δρόσω στην Τρούμπα... 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες", με τη δράση να μεταφέρεται έξι χρόνια αργότερα, από την επόμενη εβδομάδα.

Ο ΑΝΤ1 έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη «μεταμόρφωση» της Δρόσως στην Τρούμπα, μαζί με την μαντάμ Κούλα, την οποία θα υποδυθεί η Ναταλία Τσαλίκη.

Η μαντάμ Κούλα είναι η υπεύθυνη του κέντρου «Χαβάη», όπου τραγουδά η Δρόσω μαζί με τον Τάκη (Αργύρης Πανταζάρας).

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Δρόσω θα γνωρίσει στο καμπαρέ τον Φίλιππο, γόνο ισχυρής οικονομικά οικογένειας, που γοητεύεται από την ομορφιά της και αρχίζει να την πολιορκεί.

Η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή, στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η πολιορκία του πλούσιου νεαρού θα φέρει αναστάτωση στο κέντρο, καθώς ο Τάκης θα πιαστεί στα χέρια μαζί του.

Ο Νώντας διώχνει τον Τάκη από το μαγαζί ύστερα από τον καβγά του με τον Φίλιππο, ενώ η Δρόσω συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της.

Η Δρόσω σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Φίλιππου να αλλάξει ζωή, παρά τα όσα της λέει ο Τάκης, που της κλείνει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της δισκογραφικής. Τι θα κάνει τελικά;

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες, μ’ εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη. Η Βιολέτα, καταρρακωμένη από την κατάσταση του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εκτίσει και την ποινή του, μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο για τη φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική. 

Ο Νικηφόρος πείθει τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να μπει στον Συνεταιρισμό και το ίδιο κιόλας βράδυ οι αγρότες ψηφίζουν γι’ αυτό. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο τον οποίο βγάζει από την κεφαλή των επιχειρήσεών του και την αναθέτει στον Κωνσταντή. Θα το δεχτεί ο Νικηφόρος ή έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του; Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως, ο κόσμος της νύχτας, και μάλιστα στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει, αυτή τη φορά, η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ