H Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει: Έτσι είμαι ως πεθερά – "Καταπληκτική μητέρα και δουλευταρού, η νύφη μου Σία Κοσιώνη" (βίντεο)

Tι είπε για την οικογένειά της... 

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά σπάνια για την οικογένεια της και προσπαθεί όσο περισσότερο να κρατήσει τις οικογενειακές της στιγμές κρυφές. 

Παρόλα αυτά η Βουλευτής της ΝΔ σε μια αλλιώτικη συνέντευξη μίλησε για την προσωπική της ζωή και απάντησε στο αν είναι καλή πεθερά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀ Τρίτη ημέρα της επίσκεψής μας στη Θράκη. Είχαμε μια εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση με τους Δημάρχους Ξάνθης και Μύκης και τους αντιδημάρχους τους. ⠀ Εστιάσαμε στα θέματα παιδείας και στα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης. ⠀ Στη συνέχεια συζητήσαμε με τους προέδρους των επιμελητηρίων Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης για τα έργα υποδομής ολόκληρης της περιφέρειας. ⠀ Όλα τα επιμελητήρια θα κάνουν χρήση της πλατφόρμας, θα καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι 31 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η επεξεργασία τους από τις ομάδες της Επιτροπής ώστε να έχουμε σύντομα τα αποτελέσματα. ⠀ Επίσης θα εισηγηθούμε τη δημιουργία μιας ειδικής ομάδας εργασίας για την αγροτική ανάπτυξη η οποία είναι κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής.⠀ ⠀ #DoraBakoyannis #EpitropiThrakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis) στις

"Είμαι εξαιρετική πεθερά γιατί μπαίνω πάντοτε στα παπούτσια της νύφης μου και θεωρώ ότι πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου. Η Σία είναι εξαιρετικός άνθρωπος, καταπληκτική μητέρα, σκληρά δουλευταρού.

Είναι πετυχημένη στη δουλειά της, 100% αφοσιωμένη στη δουλειά της" δήλωσε στην κάμερα του "Happy Day" η βουλευτής της ΝΔ.

Την ίδια ώρα μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της αλλά και την αδυναμία που έχει στα εγγόνια της. "Δυστυχώς τα παιδιά μου δεν δέχονται να παρεμβαίνω στη ζωή τους" σημείωσε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: "Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου με κράζει παντού. Ο Παύλος αν ζούσε θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Για τα 7 εγγόνια μου ξεκολλάει η καρδιά μου" είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀ Πρώτος σταθμός της επίσκεψής μας στη Θράκη, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, η Αλεξανδρούπολη. ⠀ ⠀ Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο, Κώστα Χατζημιχαήλ και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, του οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.⠀ ⠀ Αμέσως μετά είχαμε συνάντηση με τον πρόεδρο, Χριστόδουλο Τοψίδη, και τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου. ⠀ ⠀ «Είναι βέβαιο πως το λιμάνι Αλεξανδρούπολης είναι ο μεγαλύτερος αναπτυξιακός μοχλός της Θράκης και η στήριξή του είναι το πρώτο μέλημά μας. Ο πρωθυπουργός θέλει ένα πόρισμα που θα στηρίζεται απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις και το οποίο θα περιλαμβάνει την ιεράρχηση των στόχων σε οικονομικό και θεσμικό επίπεδο.»⠀ ⠀ #DoraBakoyannis #EpitropiThrakis #Alexandroupoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis) στις

"Η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσα με τις τεράστιες φτερούγες. Η μάνα μου έλεγε τα "όχι”. Ο πατέρας μου μας "πέθαινε” στο διάλογο και παραδινόμασταν. Είμαι κλασική εργαζόμενη μητέρα, έχω ατελείωτες τύψεις. Η μαύρη αλήθεια για το χρόνο που αφιερώνουμε στα παιδιά είναι η καλή ποιότητα, αλλά η ποσότητα λείπει" ανέφερε.

Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει τις συζητήσεις γύρω από το οικογενειακό τραπέζι. "Όταν είμαστε όλη η οικογένεια μαζί τσακωνόμαστε για το φαγητό που οι μισοί κάνουν δίαιτα, όχι για την πολιτική" τόνισε.

Υπήρξα ανταγωνιστική ως αδελφή πρωθυπουργού όταν αποφασίστηκε να μην είμαι στην κυβέρνηση για οικογενειακούς λόγους. Ξαναβρήκα την ισορροπία μου όταν κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ