Άγριες μέλισσες: Η εγκυμοσύνη της Ελένης & η βίαιη πράξη - Καταιγιστικές εξελίξεις (Φωτό)

Τα βασανιστήρια που περνάει η Ελένη από τον Βόσκαρη στη φυλακή δεν έχουν τελειωμό

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν.

Η Ελένη μένει έγκυος από τον βιαστή της. Ωστόσο, ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Παράλληλα, ο Δούκας περνάει δύσκολες στιγμές στην κρυψώνα του. Η Ελένη ζει έναν εφιάλτη στα χέρια του Βόσκαρη και γίνεται έρμαιο των άρρωστων ορέξεων του. 

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα είναι απόρροια των πράξεών του. Ο Βόσκαρης έπειτα από μία έντονη αδιαθεσία της Ελένης μαθαίνει πως έχει μείνει έγκυος μετά τον βιασμό της.

Ο ίδιος πανικοβάλλεται, καθώς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη, αλλά σχεδιάζει να φορτωθεί το «πρόβλημα» της Ελένης πριν προλάβει η ίδια να αντιδράσει.

Ωστόσο, εμπόδιο στα αδίστακτα σχέδια του θέλει να μπει ο Γκούμας ο οποίος νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη για όσα συμβαίνουν εν αγνοία της. Τις επόμενες ημέρες ο Λάμπρος την επισκέπτεται, όμως τη βρίσκει σε κακά χάλια.

 
Επιμένει να τη ρωτάει τι της συμβαίνει, αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. Την ίδια μέρα, η Φωτεινή αποκαλύπτει στην Ελένη πως είναι έγκυος. Μάλιστα, η γυναίκα προσπαθεί να την πείσει να κρατήσει αυτό το μωρό, ως απόδειξη για τον εφιάλτη που ζει στα χέρια του Βόσκαρη.

Μάλιστα ο Γκούμας της προτείνει μια λύση προκειμένου να τα καταφέρει. Τότε, όμως, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα. Να κρατήσει το μωρό για να γλιτώσει από το μαρτύριο της ή να ακολουθήσει το σχέδιο του Βόσκαρη να τερματίσει κρυφά την εγκυμοσύνη;

 

Σύμφωνα με το MYTV, η ίδια καταφέρνει σε πρώτη φάση να απόφυγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Οι πράξεις του φαίνεται να γυρνούν εναντίον του και το τέλος της τυραννίας του ίσως να είναι κοντά.

Ο ίδιος με πολύ ύπουλο και βίαιο τρόπο καταφέρνει να κάνει την Ελένη να χάσει το μωρό που περιμένει Η ίδια, όταν συνειδητοποιεί πως το έμβρυο είναι νεκρό, είναι συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.

 

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει.Ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει στη φυλακή προκειμένου να την εξετάσει και η Ελένη σκέφτεται να του αποκαλύψει όσα έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ