Το φθινόπωρο η φράντζα στα μαλλιά είναι της μόδας από τις πασαρέλες έως τον δρόμο - Εσείς τι λέτε; Θα την κόψετε; (Φωτό & Βίντεο)

H ανανέωση που επιθυμείτε...

Σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να κάνεις αλλαγές στα μαλλιά σου, αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις τι κούρεμα να κάνεις;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La frange bouclée, on adore ! ? . Certaines clientes hésitent et pensent que c’est réservé aux cheveux lisses… Pourtant, pas du tout. . « En ce moment, la mode est aux frange rideaux un peu floues, à la Bardot... Et c'est super joli sur des boucles », note Céline, une de nos expertes des boucles. . « Avec les boucles, ça donne un résultat plus doux, qui encadre le visage » . Envie d'en savoir plus ? Rendez-vous sur le blog ! . #cheveuxbouclés #boucles #curlyhair #frange #frangebouclée #inspiration #surmesure #allabouthair #hairspiration #thereporthair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The reporthair (@thereporthair) στις

Αρχικά, θα πρέπει να βρεις ποιο hairstyle ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Υπάρχουν κουρέματα που κολακεύουν το στρόγγυλο πρόσωπο και άλλα που αναδεικνύουν ένα μακρύ πρόσωπο με γωνίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A whole world ?? #outfit #widgets #pink #prettyinpink #shein #carolinereceveur #bouclesdoreilles #frange

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη p o l l u x ?‍♀️ (@polluxcia) στις

Πέρα από αυτό όμως, θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και τις εκάστοτε τάσεις της μόδας στα γυναικεία κουρέματα. Αν πρέπει να επιλέξεις ένα κούρεμα, μία αλλαγή για να κάνεις φέτος τον χειμώνα στα μαλλιά σου αυτή πρέπει να είναι οι φράντζες που κάποτε λεγόντουσαν και κουρτινάκια...

Διάσημοι κομμωτές έχουν αποκαλύψει ποιος τύπος μαλλιών είναι πολύ must φέτος και σίγουρα αποπνέει θηλυκότητα.

Η φράντζα δίνει μια πιο ανέμελη αίσθηση στο πρόσωπο και επαναφέρει τα πιο αθώα χαρακτηριστκά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentino Fall/Winter 2021

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMAXtree (@imaxtree) στις

Η πλάγια χωρίστρα είναι κατάλληλη για να δημιουργεί ισορροπία στα χαρακτηριστικά ενός προσώπου. Συνδυάζεται υπέροχα με πλάγια φράντζα, προσθέτοντας στην εμφάνιση μιας γυναίκας όμορφο και μοντέρνο στυλ.

Η δημιουργία ενός πλάγιου χωρίσματος στα μαλλιά μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο. Στο μεν πρώτο έχει την ικανότητα να τονίζει την μια πλευρά του, ενώ στο δεύτερο τείνει να απαλύνει τις γωνίες του.

Είναι ιδανική για να ολοκληρώσει ένα γυναικείο κούρεμα εμπνευσμένο από την δεκαετία των ’70s που είναι κορυφαία επιλογή για το 2020 – 2021.

Για να δώσουμε μια μικρή πινελιά στα μήκη των μαλλιών, μπορούμε φυσικά να παίξουμε στα κύματα, σύμφωνα με το madame.lefigaro.fr.

Τα μαλλιά φέτος αποκτούν ένα πιο ανεπιτήδευτο ατημέλητο στιλ…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ