J2US: Από τον υπέροχο Αντώνη Λουδάρο & την Πέννυ Μπαλτατζή μέχρι την Ραχήλ Μακρή & τη Ζωζώ Σαπουντζάκη (Φωτό & Βίντεο)

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του σόου...

Μια λαμπερή πρεμιέρα έκανε το «Just The 2 Of Us» στο Open το βράδυ του Σαββάτου. Με την ξεχωριστή παρέα του «Just The 2 Of Us» γελάσαμε και περάσαμε τα πιο διασκεδαστικά σαββατόβραδα την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Τραγουδήσαμε και δυναμώσαμε τον ήχο στις αγαπημένες μας μελωδίες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On air ! @desp1navandi @mariabacodimou @vickystavropoulouofficial #StamatisFasoulis #j2us #OPENtv ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) στις

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βραδιά ξεκίνησε με μία υπέροχη χορογραφία του Τάσου Ξιαρχό με την οποία παρουσιάστηκαν τα ζευγάρια και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των ζευγαριών που έδωσαν on stage τον καλύτερό τους εαυτό.

 

 

 

 

 

 

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε στο πλατό τον Γιώργο Θεοφάνους στον οποίο έκανε πρόταση να αναλάβει τη φωνητική τοποθέτηση των διαγωνιζόμενων. Η απάντησή του ήταν θετική και έτσι θα δούμε τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη σε έναν ρόλο έκπληξη.

 

 

 

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε στο πιο εντυπωσιακό stage της ελληνικής τηλεόρασης τα 14 ζευγάρια-έκπληξη. Επαγγελματίες τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους με celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους σε μουσικά ντουέτα που «σάρωσαν» την τηλεθέαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η βραδιά ήταν γεμάτη «αστέρια». Το κοινό είδε τη μία και μοναδική, αειθαλή Ζωζώ Σαπουντζάκη να τραγουδά, φορώντας μίνι, Μάμπο Μπραζιλέρο με τον παρτενέρ της Γιάννη Αθητάκη, τον Τρύφωνα Σαμαρά να επιστρέφει στο stage του Just με θόρυβο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσα στα ζευγάρια που ξεχώρισαν ήταν ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Καλογρίδη που τραγούδησαν το «Music» σε μουσική και στίχους Ciccone Madonna L, Ahmadzai Miruais.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ