Η Τζίνα Αλιμόνου παρουσιάζει τα looks που θα φορεθούν το φετινό φθινόπωρο – Μποτίνια, τσάντες με κρόσσια & μπλε γόβες (Φωτό & Βίντεο)

Μας προτείνει smart & chic φθινοπωρινά looks με μόλις 5 κομμάτια...

Μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, η Τζίνα Αλιμόνου μάς έδωσε έμπνευση για φθινοπωρινά looks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina_Alimonou (@gina_alimonou) στις

Η Τζίνα Αλιμόνου μέσα από το κανάλι της στο Youtube, «Good life by Gina», με τις διαδικτυακές της φίλες, αγαπημένες τις συνταγές, δίνει συμβουλές για να δημιουργήσουν μάσκες στο σπίτι αλλά και εξηγεί κάποια πράγματα τα οποία ίσως δε γνωρίζουν…

H Τζίνα Αλιμόνου, η οποία αγαπάει τη μόδα και ξέρει από στυλ, αποκαλύπτει φθινοπωρινά looks με μόλις 5 κομμάτια.

«Για τέλεια look, δεν θέλουμε πολλά – θέλουμε καλά! Ένα βίντεο με πολύ μόδα κι ακόμα περισσότερο στιλ, με όλες τις τελευταίες τάσεις και πώς τις φοράω έξυπνα και γρήγορα, ψωνίζοντας από τη ντουλάπα μου! Αφιερωμένο σε όσες δεν θέλουν να ξοδεύουν περιττό χρόνο και χρήμα για να δείχνουν κομψές παντού και πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι μπότες και οι τσάντες με κρόσσια είναι must αυτή τη σεζόν, τα οποία συνδυάζονται με μίνιμαλ ρούχα. Ενα ζευγάρι φλούο μπλε γόβες μπορεί να αναβαθμίσει μια εμφάνιση και να απογειώσει ένα αυστηρό αστικό look.

Οι χοντρές αλυσίδες είναι επίσης μια μεγάλη τάση, σε κοσμήματα, τσάντες και ζώνες. Η ζώνη πάνω από πανωφόρια είναι μια πολύ stylish επιλογή χωρίς απαραίτητα να είναι του ίδιου χρώματος.

Τέλος, η μπαντάνα στο κεφάλι, είναι ένα αξεσουάρ που μπορείτε να υιοθετήσετε στις εμφανίσεις σας και να το συνδυάσετε με μάξι φορέματα, denim και T-shirt.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ