«Aγριες Μέλισσες»: Θα αποκαλυφθεί ο βιαστής της Ανέτ & πατέρας του Μελέτη - ''Εισβάλει΄'' στην σειρά

Αυτός είναι ο πατέρας του Μελέτη που βίασε την Ανέτ..

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και οι εξελίξεις είναι καθημερινές και συνταρακτικές. 

Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του πατέρα του Μελέτη τον οποίο δε γνωρίζει κανείς παρά μόνο η Ανέτ. Όπως μέχρι στιγμής γνωρίζουμε η Ανέτ βιάστηκε και έμεινε έγκυος στον Μελέτη. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο άνδρας αυτός θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια και πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Χάρης Σώζος.

 

Σε αυτόν τον μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής προκειμένου να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών.

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό στις «Αγριες Μέλισσες», που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ, γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άγριες Μέλισσες Δευτέρα με Παρασκευή στις 10 #ANT1 #actors #actor #AgriesMelisses #tvseries #tv #ant1tv #series #drama #perfomance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos) στις

Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Μάλιστα ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από το Δούκα Σεβαστό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ