Αγωνία για την 19χρονη Άρτεμη: Εξαφανίστηκε από το Κορωπί ενώ πήγαινε σε συνέντευξη για δουλειά- Το βίντεο ντοκουμέντο & η έκκληση του πατέρα της (φωτό)

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, σύμφωνα με τις αρχές, ενώ η Αστυνομία καλεί, όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Silver Alert έχει σημάνει για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί, με τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν για την τύχη της. 

H νεαρή κοπέλα χάθηκε την περασμένη Παρασκευή από το Κορωπί, ενώ πήγαινε σε συνέντευξη για δουλειά και τελευταία φορά εθεάθη σε στάση λεωφορείου. 

Ο πατέρας της, μιλώντας στο "Live News" του Mega, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κόρη του να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. «Τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου τυχαία, την είδε στη στάση μαζί με έναν φίλο της...» είπε ο ίδιος.

 

 

Η εκπομπή του Mega έφερε στο φως ένα βίντεο από την ημέρα που εξαφανίστηκε, οπότε και φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η κοπέλα από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά σταμάτησε να απαντά στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ ούτε οι φίλες της γνωρίζουν που βρίσκεται η 19χρονη.

Όπως είπε ο πατέρας της, η Άρτεμη ένα κλειστό κορίτσι, ενώ, σύμφωνα με τις φίλες της, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε στεναχωρήσει πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ