Εμείς οι 3 φίλοι! Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής τραγούδησαν &... απογείωσαν τη σκηνή του Άλσους με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο (Φωτό & Βίντεο)

Υπέροχη παράσταση... 

Η sold out παράσταση Έλα μια Βόλτα… Ζω Για Σένα – Summer Edition του Τάκη Ζαχαράτου, ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που έχουν προβλεφθεί, στο θέατρο Άλσος.

 

 

Ο Τάκης Ζαχαράτος, συνδυάζοντας λάμψη, γοητεία, ταλέντο και ευφυϊα, προκαλεί μια μοναδική αίσθηση σε κάθε του εμφάνιση. Στην συγκεκριμένη μάλιστα παρουσιάζονται πολιτική, τηλεοπτική, καλλιτεχνική σάτιρα, μεταμορφώσεις, τις οποίες μόνο αυτός μπορεί να κάνει με το μοναδικό του ταλέντο. 

 

 

Στην τελευταία του παράσταση βρέθηκαν εκεί,  ο Μάριος Φραγκούλης και  Γιώργος Περρής οι οποίοι μάλιστα ανέβηκαν στην σκηνή να τραγουδήσουν,  χαρίζοντας στους θεατές όμορφες μουσικές στιγμές.

 

 

Οι τρεις φίλοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον Μάριο Φραγκούλη να ανεβάζει στο Instagram του φωτογραφίες από την εκπληκτική βραδιά. Στην λεζάντα έγραψε: ''Τάκη μου αγαπημένε μας! Ήσουν μοναδικός στην παράστασή σου στο Άλσος!!! Πρέπει να επαναληφθεί σύντομα!!!.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ