9 ετών η Τζούλια Σαρκοζί: Έχει τα μάτια της μαμάς της Κάρλα Μπρούνι & υπέροχα ξανθιά μαλλιά – Ήδη μικρή ακροβάτισσα (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει και σε ποιον μοιάζει η Τζούλια Σαρκοζί...

Τα 9α γενέθλια της κόρης τους, Τζούλια, γιόρτασαν η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, με αγκαλιές και παιχνίδια.

Η κόρη της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί, Tζούλια, έχει τα γενέθλιά της, με την μητέρα της να της εύχεται δημόσια με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Ιnstagram.

Το πρώην προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας έχει επιλέξει να μην δείχνει το πρόσωπο της κόρης του, ωστόσο μας ανήρτησε κάποια υπέροχα στιγμιότυπα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer girl #tenerezzainfinita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

 

Η 52χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες με την 9χρονη πλέον Τζούλια, σχολιάζοντας: «Χαρούμενα γενέθλια στο υπέροχο μικρό μας κορίτσι. Πόσο όμορφο είναι να είμαστε γονείς σου»

 

 

Η καστανόξανθη γαλλίδα, κόρη του πρώην Γάλλου προέδρου και του διάσημου πρώην super model και τραγουδίστριας, ήρθε στη ζωή στις 19 Οκτωβρίου του 2011.

Η γεννημένη στην Ιταλία Κάρλα Μπρούνι γνώρισε τον Νικολά Σαρκοζί – που έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις – σε ένα δείπνο το 2007, λέει ότι ήταν θέμα «τύχης» που γνώρισε τον άντρα της.

 

 

Ερωτηθείσα για το ποιο είναι το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο της, είπε: «Υποθέτω πως είναι τύχη, ήμασταν τυχεροί γιατί έχουμε μια κόρη μαζί και άλλα τέσσερα παιδιά προτού παντρευτούμε. Αργήσαμε να κάνουμε την κόρη μας, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είμαστε παππούδες, άρα νομίζω πως ήταν τυχερό που παντρευτήκαμε αργά στην ζωή μας».

 

 

 

 

Η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008. Πρόσφατα, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Good Morning Britain» ότι ένιωσε σαν «νεαρή νύφη» όταν ο Σαρκοζί ζήτησε από την μητέρα της, την άδεια για να την παντρευτεί, μόλις δύο ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού. «Γνωριστήκαμε την Τρίτη και μου έκανε πρόταση γάμου την Πέμπτη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ