O υποψήφιος για OSCAR "Φάρος" με τους Γουίλεμ Νταφόε & Ρόμπερτ Πάτινσον αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Δείτε  αναλυτικά τις πρεμιέρες της εβδομάδας 21 – 27/10...

Με σινεφίλ επιλογές του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και νέους τίτλους σειρών συνεχίζεται ακόμα μία εβδομάδα στην COSMOTE TV. Ειδικότερα, για το διάστημα 21-27/10 οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων σε Α΄ τηλεοπτική προβολή το υποψήφιο για OSCAR® θρίλερ του Ρόμπερτ Έγκερς (The VVitch: A New-England Folktale) Ο Φάρος, με τους Γουίλεμ Νταφόε και Ρόμπερτ Πάτινσον να δίνουν μοναδικές ερμηνείες στον ρόλο δύο φαροφυλάκων, καθώς και τη βραβευμένη στο φεστιβάλ Βενετίας δραματική ταινία Το Βαμμένο Πουλί (The Painted Bird).

 

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται και η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αστυνομικής σουηδικής σειράς The Investigationπου φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για OSCAR  σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τομπίας Λίντχολμ (A HijackingA WarMindhunter), καθώς και νέο περιεχόμενο στα κανάλια FOX και Disney Channel, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω της COSMOTE TV.

 

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες της εβδομάδας 21 – 27/10:

 

Ο Φάρος (The Lighthouse)

 

 

Σε ένα μυστηριώδες νησί στη Νέα Αγγλία των Ηνωμένων Πολιτειών, γύρω στο 1890, δυο φρουροί ενός απομονωμένου φάρου, έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και τελικά θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια (Κυριακή 25/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

 

Το Βαμμένο Πουλί (The Painted Bird)                     

 

 

 

Η δραματική ταινία του Τσέχου σκηνοθέτη Βάτσλαβ Μαρχούλ στην οποία συμμετέχουν οι Χάρβεϊ Καϊτέλ (Ο Ιρλανδός), Ούντο Κίερ (Μια Αμερικάνικη Ληστεία), Στέλαν Σκάσγκαρντ (Mamma Mia! Η ταινία), Μπάρι Πέπερ (Αληθινό θράσος) και Τζούλιαν Σαντς  εκτυλίσσεται στην ανατολική Ευρώπη, περί τα τέλη Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένα παιδί – δίχως όνομα – που  προσπαθεί να επιβιώσει μόνο του στην ύπαιθρο, ταξιδεύοντας από χωριό σε χωριό. Το αγόρι αντιμετωπίζει  τις πιο σκληρές δοκιμασίες, διατηρώντας όμως την ελπίδα ζωντανή (Τρίτη 27/10, 23.15, COSMOTE CINEMA 1HD).

   
The Investigation       

                                               

Βασισμένη στην πραγματική υπόθεση δολοφονίας της δημοσιογράφου Κιμ Γουόλ που συγκλόνισε την Δανία, η σειρά The Investigation μας μεταφέρει στα «άδυτα» της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, ξεδιπλώνοντας την ασυνήθιστη έρευνα που έκανε ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών για τη διαλεύκανση του μυστηρίου γύρω από την υπόθεση (Παρασκευή 23/10, 23.00, COSMOΤΕ SERIES HD).

  Fear By The Lake

Στη γαλλική μίνι σειρά Fear by the Lake, ένας μυστηριώδης θανατηφόρος ιός απειλεί τους κατοίκους μιας ειδυλλιακής πόλης, με τους επιζώντες να επιδίδονται σε μάχη με τον χρόνο, για να ανακαλύψουν τα αίτια και να περιορίσουν τις επιπτώσεις της ασθένειας, προτού μετατραπεί σε επιδημία. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back στο COSMOΤΕ SERIES MARATHON HD (Παρασκευή 23/10, 18.00).  

 

Αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE CINEMA & SERIES, οι ταινίες και σειρές της εβδομάδας θα είναι διαθέσιμες μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV PLUS), στον οποίο βρίσκονται 800 κινηματογραφικοί τίτλοι, 130 σειρές και πάνω από 200 κύκλοι σειρών.

 

neXt – Νέα Σειρά

 

Ο πρωτοπόρος του Silicon Valley, Πολ ΛεΜπλανκ έχτισε την περιουσία και τη φήμη του αλλάζοντας τον κόσμο με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Ταυτόχρονα αδιαφόρησε και απομάκρυνε τους κοντινούς του ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του και του μικρότερου αδερφού του, ο οποίος τώρα διευθύνει την εταιρεία του. Όταν ο Πολ ανακαλύπτει ότι μία από τις δημιουργίες του – μια ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη με την ονομασία neXt – μπορεί να φέρει το τέλος της ανθρωπότητας, θα προσπαθήσει να σταματήσει το project, αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να εκδιωχθεί από την εταιρεία του, από τον ίδιο του τον αδερφό (Πέμπτη 22/10, 21.50, FOX).

 

Το Σπίτι της Κουκουβάγιας – Νέα Σειρά

Στη νέα σειρά του Disney Channel, η Λους, μια έφηβη με αυτοπεποίθηση, βρίσκει κατά λάθος μια πύλη για έναν μαγικό, νέο κόσμο. Εκεί γίνεται φίλη με μια επαναστάτρια μάγισσα, την Ίντα, κι έναν αξιολάτρευτο, μικροσκοπικό πολεμιστή, τον Βασιλιά. Παρότι δεν έχει μαγικές ικανότητες, η Λους κυνηγάει το όνειρό της να γίνει μάγισσα ως μαθητευόμενη της Ίντα στο Σπίτι της Κουκουβάγιας και βρίσκει αμέσως μια νέα οικογένεια σε ένα εξωπραγματικό μέρος (Δευτέρα 26/10, 15.15).

Συνημμένα θα βρείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ