GNTM: Η αποχώρηση του φαβορί & τα κλάματα στο πλατό - Ο καβγάς & οι εντάσεις (Φωτό & Βίντεο)

Ξάφνιασε τους διαγωνιζόμενους η απόφαση των κριτών...

Στο επεισόδιο του GNTM της Τρίτης αγόρια και κορίτσια, επίδοξα μοντέλα, βρέθηκαν σε γνωστό Fun Park και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους με τα ύψη, καθώς θα έπρεπε να μπουν σε ένα από τα παιχνίδια του πάρκου - στον shock tower - και αφού πέσουν από μεγάλο ύψος να χρησιμοποιήσουν την αδρεναλίνη τους για να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη. Άλλη μία δύσκολη δοκιμασία του GNTM, με μία αποχώρηση που ανέτρεψε τα προγνωστικά για τα «φαβορί».

 

 

 

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει στο προηγούμενο επεισόδιο, δυσκόλεψε τους συμπαίκτες του, δίνοντας σε κάποιους το disavantage των μόλις 10 δευτερολέπτων για τη φωτογράφηση. Αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος, η Παρασκευή και η Λία.

 

 

 

To disadvantage που δόθηκε στη Λία από τον Αιμιλιάνο στάθηκε αιτία να εκνευριστεί η δεύτερη και να δημιουργηθεί μεγάλος τσακωμός λίγο πριν ξεκινήσει το σετ.

 

 

 

Οδεύοντας προς τα μισά του διαγωνισμού, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Όλοι προσπαθούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Πηγαίνοντάς στο πλατό, οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε ότι την καλύτερη φωτογραφία έχει ο Ηρακλής.

 

 

 

Στον αντίποδα, η Λία και η Ειρήνη είχαν τις χειρότερες λήψεις, με τη Βίκυ Καγιά να δηλώνει ιδιαίτερα απογοητευμένη από τα δύο κορίτσια.

 

 

 

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό πρέπει να αποχωρήσει η Ειρήνη Μητράκου.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ