Απίστευτο επεισόδιο κάτω από τον Πύργο του Άιφελ: Δύο λευκές Γαλλίδες μαχαίρωσαν δύο μουσουλμάνες ουρλιάζοντας «βρωμο-αράβισσες»

Ρατσιστική επίθεση δέχθηκαν δύο μουσουλμάνες κάτω απ’ τον πύργο του Άιφελ στην πρωτεύουσα της Γαλλίας από δύο λευκές γυναίκες, που τις μαχαίρωσαν επανειλημμένα αποκαλώντας τες «βρωμο- αράβισσες».

Δύο μουσουλμάνες μαχαιρώθηκαν κάτω από τον Πύργο του Άιφελ εν μέσω εντάσεων στο Παρίσι μετά τον αποκεφαλισμό του δασκάλου Samuel Paty την περασμένη εβδομάδα.

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δύο γυναίκες υπόπτους.

Μία από τις μουσουλμάνες είπε ότι οι δύο λευκές γυναίκες έβγαλαν μαχαίρι μετά την άρνησή τους να βάλουν τα σκυλιά τους σε λουρί και μαχαίρωσαν τις μουσουλμάνες στα χέρια, το κεφάλι και τα πλευρά. 

Δείτε επίσης: «Je suis Samuel»- «Je suis prof»: Μαζικές διαδηλώσεις & οργή των Γάλλων για το αποτρόπαιο τέλος του καθηγητή (φωτό- βίντεο)

Τα θύματα της επίθεσης είναι η 49χρονη Κένζα και η 44χρονη Αμέλ αναφέρει η Daily Mail.

French police have arrested two female suspects following the suspected racist attacks, which were allegedly accompanied by the words 'Dirty Arabs'

Η πρώτη δέχθηκε έξι μαχαιριές, μια από τις οποίες της τρύπησε τον ένα πνεύμονα και κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ η δεύτερη υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση τραυμάτων στα χέρια της. 

«Είχαμε βγει οικογενειακώς, πέντε ενήλικες και τέσσερα παιδιά για μια βόλτα. Κοντά στον Πύργο του Άιφελ υπάρχει ένα μικρό, κάπως σκοτεινό πάρκο, και κάναε περίπατο εκεί, όταν ήρθαν δύο σκυλιά προς το μέρος μας. Τα παιδιά φοβήθηκαν κι η εξαδέλφη μου ζήτησε απ’ τις δύο γυναίκες να μαζέψουν εί δυνατόν τα σκυλιά τους, αλλά εκείνες αρνήθηκαν», είπε η Κένζα στην εφημερίδα Liberation.

Δείτε επίσης: Η Γαλλία ξανά στη δίνη του φανατισμού: 18χρονος μουσουλμάνος αποκεφάλισε καθηγητή & τα ανέβασε στο fb – Τελικά τον σκότωσε (Φωτό & Βίντεο)

Ο Εμανουέλ Μακρόν ετοιμάζει νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση των Ισλαμιστών εξτρεμιστών, που σύμφωνα με τις Αρχές δημιουργούν μια παράλληλη κοινωνία, μακριά από τις γαλλικές αξίες, αλλά μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας των πέντε εκατομμυρίων της Γαλλίας καταγγέλλουν αύξηση της «ισλαμοφοβίας» με εφόδους της αστυνομίας σε τεμένη και μουσουλμανικές οργανώσεις στον απόηχο της στυγερής δολοφονίας του Πετί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ