Το βίντεο που πρέπει να δει ο Τσιόδρας: Το αδιαχώρητο σε κλαμπ στο Μπουρνάζι για live γνωστού τραγουδιστή - Μάσκα, ούτε δείγμα

Χαμός στο μαγαζί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα... 

Και ενώ χθες η Ελλάδα χτύπησε ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού με 865 θετικά, κάποιοι αδιαφορούν παντελώς για τα μέτρα 

Μάλιστα ένα κλαμπ στο Μπουρνάζι, αψήφησε τα μέτρα και οποίο το βράδυ της Δευτέρας, γέμισε με κόσμο παρά τις απαγορεύσεις.

Οι θαμώνες διασκεδάζαν ξέφρενα, ως τις δύο το πρωί χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις και χωρίς να φορούν μάσκες ενώ την ίδια ώρα σε γιγαντο-οθόνη εμφανιζόταν καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς το εξής μήνυμα: "Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρυ ή κάποιου είδους βίντεο – εικόνα. Ευχαριστούμε!".

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", οι εργαζόμενοι στο κλαμπ "Boutique" επιπλήττουν και επεμβαίνουν σε περίπτωση που δουν κάποιον να τραβάει εικόνα με το κινητό του.

Τραγουδιστής της βραδιάς, ο Πάνος Καλίδης, με πελάτη του καταστήματος να δηλώνει: " Είναι πάρα πολύ μεγάλο το μαγαζί μέσα. Είχε αρκετό κόσμο μέσα. Μάσκες ούτε κατά διάνοια. Γενικά γίνεται κακός χαμός, υπάρχουν και άλλα μαγαζιά. Είναι δηλαδή αρκετά που υπάρχουνε".

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κλαμπ

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ισχυρίζεται ότι τα πλάνα και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας "μπορεί να είναι από το παρελθόν".

"Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής" είπε χαρακτηριστικά.

Ο καταστηματάρχης επιμένει ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση, όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

"Δεν πιστεύω ότι δεν γνωρίζει η αστυνομία γενικά ποια μαγαζιά είναι αυτά. Μιλάμε για πολύ μεγάλα κλαμπ, τα οποία, δεν γίνεται να μην το γνωρίζεις αυτό το πράγμα. Πώς γίνεται; Δηλαδή ακόμα και εξωτερικά το μαγαζί να φαίνεται κλειστό, όταν δεις μαζεμένο κόσμο έξω από ένα μαγαζί, ε δεν γίνεται να είσαι τόσο… που να μην πάει το μυαλό σου" επιμένει ο ίδιος πελάτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Mega επικοινώνησε και με τον γνωστό τραγουδιστή ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει, ενώ οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι προχθές το βράδυ υπήρχε πολύς κόσμος.

Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με ζωντανή μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ