COSMOTE Cinema Marvel Studios: Το pop-up κανάλι των υπερηρώων αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Είναι γεγονός COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS το συναρπαστικό POP UP κανάλι επιστρέφει δυνατά. Από τις 23/10 εώς 8/11 αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS, αφιερωμένο στις παγκόσμιες κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 23/10,για να μεταφέρει αποκλειστικά τους συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από καθημερινές προβολές ταινιών, στο “Marvel Cinematic Universe”.

Στο πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνονται, επίσης, θεματικά αφιερώματα ή  ντοκιμαντέρ για κάθε ήρωα, συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και δημιουργών, καθώς και υλικό από τα παρασκήνια και τα γυρίσματα.

Το COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα παραμείνει στον αέρα έως και την Κυριακή 8/11, προβάλλοντας blockbusters του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο. Μεταξύ αυτών είναι οι ταινίες Iron Man, Iron Man 2 και Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Captain America: The First Avenger, Captain America: Winter Soldier, Captain America: Civil War με τον Κρις Έβανς, καθώς και τα 4 μέρη του all-star cast franchise των «Εκδικητών» (MARVEL’S THE AVENGERS, AVENGERS: Age of Ultron, AVENGERS: Infinity War, AVENGERS: End Game).

Από το πρόγραμμα του καναλιού δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μαύρος Πάνθηρας (Black Panther), η πρώτη ταινία υπερηρώων που βραβεύτηκε με OSCAR®. Επίσης, στο COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS θα προβληθεί το Doctor Strange με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, οι δύο ταινίες Φύλακες του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy), το Captain Marvel, καθώς και οι περιπέτειες των Ant-Man (Πολ Ραντ) και Thor (Κρις Χέμσγουορθ) μέσα από τις ταινίες Ant-Man, O Ant-Man και η Σφήκα (Ant-Man and the Wasp) και Thor, Thor: Ragnarok και Thor: The Dark World.

Το πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινήσει με την ταινία Captain America: O Πρώτος Εκδικητής (Παρασκευή 23/10, 19.10) και θα ολοκληρωθεί με την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών, Avengers: Endgame (Κυριακή 8/11, 21.30).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ